Gitarist zoek Thrash metal band (Nunspeet)

Gitarist zoek Thrash metal band

In Gitarist Zoekt Band in Nunspeet (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Machineviktor op 05-03-2024, 71 keer bekeken.

Beste muzikanten,

Ik zou graag lid willen worden van een metalband.
Over mezelf: Ik ben Hongaars, maar ik woon al 9 jaar in Nederland. Toen ik nog in Hongarije woonde, speelde ik constant in metalbands als ritme-/sologitarist. Ik speel al meer dan 30 jaar gitaar, maar ik ben geen professional.
Ik hou van harde stijlen zoals Thrash/death, af en toe een beetje black metal, vooral old school thrash zoals Pantera, Machine Head, Testament, Megadeth, Metallica, enzovoort.
Ik geniet ook van lichtere stijlen zoals Audioslave, Pearl Jam, Alice in Chains en eigenlijk alle rock-/metal muziek. Ik overweeg al geruime tijd om weer in een band te spelen en ik heb nu besloten dat het tijd is. Ik zou wekelijks tijd hebben voor een repetitie. Ik speel graag covers maar we kunnen ook onze eigen nummers schrijven. Als mijn advertentie je aanspreekt stuur ik graag een YouTube-link naar de muziek van mijn vorige band.
Ik spreek zowel Nederlands als Engels. Ik heb mijn eigen auto en instrumenten. Ik woon bij Harderwijk en ben in het weekend graag bereid om te rijden voor de repetities.

Groetjes,
Viktor

Meer Gitaristen Zoeken een Band in Nunspeet: