GITARIST gezocht tbv begeleiding 'kampvuurliedjes' Den Haag eo (Den Haag eo)

GITARIST gezocht tbv begeleiding 'kampvuurliedjes' Den Haag eo

In Gitarist Gezocht in Den Haag eo (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Fred9999 op 17-01-2024, 47 keer bekeken.

Bassist (Fred) zoekt een ervaren (amateur)gitarist om daarmee samen af en toe een kleinschalige KLUP (50+)activiteit te organiseren (KLUP is een app/platform waar 50plussers elkaar kunnen uitnodigen voor sociale activiteiten). Wij samen vormen op zo'n middag of avond dan de 'organisatie' en tevens muzikale basis. Een klein aantal Kluppers met een muzikale achtergrond (van hobby tot pro, instrumentaal of vocaal) kan zich voor deelname aanmelden, en met deze mensen gaan we (in principe eenmalig) wat doen. Het sociale element (mensen ontmoeten, kennismaken, socializen) is hierbij net zo belangrijk als het samen muziek maken. Als iedereen (inclusief wij zelf!) een leuke middag/avond heeft gehad en er is ook nog leuk gemusiceerd dan is de doelstelling 100% bereikt! (Maar natuurlijk kunnen er ook nog nieuwe afspraken en toekomstige ontmoetingen uit voortkomen!)

* Muziekstijl: startpunt is Populaire songs, kampvuurliedjes, (eenvoudige akkoorden schema's), daarnaast inhaken op muzikale kwaliteiten van deelnemers.
* Locatie: oefenruimte
* PS Samenwerking heeft geen commercieel doel

Mijn profiel: ik ben 60+, gepensioneerd (dus heb veel tijd), en ik heb 40 jaar bas gespeeld in amateurbands, ik kan overweg met akkoordenschema's, en doe ook soms wat backing vocals. Meeste ervaring met pop/rock muziek, maar ik heb een heel brede smaak en vind van alles leuk om te doen.
Jouw profiel: bij voorkeur 50+, en het is handig als je naast het gitaarspel ook kan zingen, maar het plan is juist dat wij anderen dat zoveel mogelijk laten doen en zelf vooral begeleiden en ondersteunen. Verder strekt tot aanbeveling: een brede muzikale smaak en een gezellige persoonlijkheid! :)

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder