Drummer zoekt Band in Zwolle


4 Advertenties Gevonden in "Drummer zoekt Band in Zwolle"

Hallo, ik (drummer) ben opzoek naar medemuzikanten om muziek mee te maken. Zelf speel ik ongeveer 15 jaar drumstel en heb ik een tijd in een band gezeten. Omdat deze band is gestopt zoek ik iets nieuws. De stijlen die mij aanspreken zijn, funk, rock, fusion, pop, reggae en indie. Ik zoek een bassist, gitarist en eventueel een zanger/zangeres of een bestaande band in de leeftijd van ongeveer 30 jaar. Mocht je dit aanspreken dan hoor ik het graag!... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Fons. op 22-03-2023, 3 keer bekeken.

Hey, ik ben Julian en ik ben 16 jaar. Speel zo'n 4 jaartjes drum. Ik speel ook veel (bas)gitaar zelf en soms piano. Ik ben opzoek naar een band(omgeving Zwolle) of muzikanten waar ik mee kan jammen. Bands die ik leuk vind zijn: pearl jam, oasis, within temptation, tears for fears, royal blood, nothing but thieves en Metallica verder luister ik ook veel naar soul/funk music. Heb je interesse, mijn insta: j.holtman06 daar kan je me altijd een dm... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Julian H op 23-08-2022, 206 keer bekeken.

Hallo! Mijn naam is Freek, ik ben 24 jaar oud en ik studeer journalistiek in Zwolle. Ik drum al een jaar of 14 en heb ervaring in bandjes en bij een slagwerkgroep. Nu zou ik graag willen drummen bij een band in Zwolle (of omgeving). Ik hou van alternatieve muziek, indie, rock en blues. Artiesten die ik vet vind zijn onder andere the Black Keys, Arctic Monkeys, Alt-J, Balthazar en Editors. Ik vind covers leuk, maar sta ook zeker open voor eigen werk of een combinatie. Het lijkt mij erg leuk om... Lees meer »

Drummer Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Freek97 op 17-11-2021, 306 keer bekeken.