Symphonic metal band Dream Map zoekt drummer (Tilburg/Eindhoven)

Symphonic metal band Dream Map zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Tilburg/Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Dream Map op 20-03-2024, 95 keer bekeken.

Symphonic metal band Dream Map zoekt drummer

Ha muzikanten,
We zijn in de afgelopen periode al verschillende keren voorbij gekomen met steeds een meer specifieke zoektocht- op dit moment zoeken we alleen nog een drummer!

Meer info:
Wij, componist, keyboardist en sound engineer Norbert Gobor uit Hongarije en lyricist en vocaliste Vivian Franken uit Tilburg zijn op zoek naar bandleden om ons symphonic metal project Dream Map naar een nieuw niveau te tillen en er een daadwerkelijke band van te maken! Inmiddels hebben we al veel muzikanten gesproken en zit Vivian al vol in de repetities met een toffe gitarist en bassist. Nu zoeken we nog het laatste stukje van de puzzel; een drummer.

In 2021 hebben we ons debuutalbum The Other Side uitgebracht op alle digitale streaming platforms, bestaande uit 13 tracks. Het album is o.a. via spotify en itunes te beluisteren, meer informatie over ons is te vinden op www.dreammapmusic.com of op onze socials!

Met een tweede album in de planning en een grote wens voor live performances zoeken we een drummer in de regio Tilburg, het liefst tussen en rond de leeftijd van 25 en 35 jaar:

Omdat Norbert uit Hongarije komt en daar ook woont is het wenselijk dat alle bandleden Engels spreken, het proces van het vinden van bandleden gaat daarom ook in eerste instantie online, via mail.

Ben jij (of ken jij) een drummer die aansluit bij wat we zoeken lijkt het je tof om met ons aan de slag te gaan? Stuur dan even mail naar dreammapmusic@gmail.com voor meer informatie!

- Vivian & Norbert, Dream Map

CONNECT met Dream Map:
https://www.dreammapmusic.com
https://www.facebook.com/dreammapmusic
https://www.twitter.com/dreammapmusic
https://www.instagram.com/dreammapmusic

Bestel/stream:
https://dreammap.fanlink.to/theotherside

Official performance video - Dream Map - Avalon