Energieke popband zoekt drummer (Breda)

Energieke popband zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Powerized op 21-12-2023, 151 keer bekeken.

Voor een dubbel project ben ik op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige drummer. Het ene project is een band (Powerized) met een duidelijke visie, waarbij er energieke pop gespeeld wordt (eigen werk) met oog voor de show. We zoeken iemand die gezamenlijk de band wil laten groeien. Iemand die gemotiveerd is, gezellig is, een visie heeft en de energie heeft om dit na streven. Er staat al een tour gepland in 2024 en er zijn meer plannen. Een deel hiervan is als voorprogramma, het andere deel bestaat uit headline shows, waarbij we samenwerken met een popkoor en slagwerkgroep.

https://open.spotify.com/album/5MYGLp8lfA6xW43PmtcWqO?si=HfPJprFeT76rX2Fd5w1qgQ

Naast Powerized is er in dezelfde bezetting ook een coverband, AA Loaded. Deze bestaat uit zang, DJ, gitaar en elektronische drums (Powerized is wel op akoestische drums)! De set bestaat hoofdzakelijk uit moderne nummers. Veel medleys, veelzijdig inzetbaar en aangesloten bij een groot boekingskantoor. Door deze combinatie krijgt Powerized meer ruimte om te groeien, terwijl we nog steeds op het podium kunnen staan.

Beide bands werken met clicktrack, dus het is belangrijk dat je in staat bent om te werken met clicktrack en in-ear systeem. Ben jij degene die zich hier helemaal in herkent, stuur me dan vooral een berichtje, dan licht ik graag nog het een en ander toe!

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar

AA Loaded