Postrock project zoekt bandleden! (Ede)

Postrock project zoekt bandleden!

In Drummer Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker whenwestillbelieved op 21-08-2023, 216 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Hilbert, 33 jaar, en speel (bas)gitaar/ drums en componeer muziek. Ik ben op zoek naar creatieve, gepassioneerde en bezielde muzikanten om samen een project dat verder gaat dan alleen muziek tot leven te brengen.

Het kloppend hart achter de muziek is het verhaal van de 17 jarige Melody en haar reis naar verlichting in de schaduwwereld Elles Hwaer op het fictieve eiland Elba, door middel van het trotseren van de zeven zondes. Artwork, samples en poëzie spelen hierbij ook een belangrijke rol.

Ik ben op zoek naar o.a. 3 gitaristen, een bassist, een drummer en een toetsenist die naast het muziek maken hun creatieve krachten willen bundelen om van het hele project een geheel te maken en dit landschap te creëren.

De muziek zou ik willen omschrijven als groots en bombastisch, maar ook klein en fragiel, theatraal/ filmisch en meeslepend. Het heeft invloeden van Silent Whale Becomes A° Dream, Sigur Rós, Godspeed You! Black Emperor, This Will Destroy You, maar ook steviger als Porcupine Tree.

Resoneert deze oproep met jou, en/ of ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met me op.

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar