Band zoekt drummer (Buurmalsen)

Band zoekt drummer

In Drummer Gezocht in Buurmalsen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker hjvanhalteren@ziggo.nl op 07-04-2024, 246 keer bekeken.

Hou je van blues, country en rock uit de jaren 60 en 70 en sta je ook open voor af en toe wat anders?
Heb je zin om te drummen in een goede amateurband met een zangeres, 2 gitaristen (die ook zingen), een bassist en een toetsenist?
Heb je je eigen drumstel (akoestisch of elektronisch maakt ons niet uit)?
Kun je, en wil je, verschillende stijlen en volumes spelen en kun je switchen tussen lieve country liedjes en een stevige blues/rock?
Wil je, samen met ons, zo snel mogelijk het podium (weer) op?

Dat zoeken wij jou!

Wij zijn Running Train, een zeskoppige (nu dus even vijf) formatie. Onze leeftijden liggen tussen de 40 en 65, maar we vinden een klik belangrijker dan leeftijd. Plezier in muziek maken staat bij ons voorop. We hebben inmiddels een repertoire van zo’n 55 nummers. We maken veel lol met elkaar, maar we willen wel graag iets goeds neerzetten. Daarom zijn we ook wel eens kritisch tijdens repetities. Repeteren doen we elke woensdagavond in onze eigen oefenruimte in de omgeving van Geldermalsen. Als je wil, kun je je drumstel dus gewoon laten staan. Voor optredens hebben we onze eigen PA-installatie.

We zoeken iemand die snel ons repertoire onder de knie kan krijgen. Daarna kun je natuurlijk ook zelf ideeën inbrengen voor nieuwe nummers.

Voor een indruk van onze band kun je kijken op www.facebook.com/RunningTrainBand,
Lijkt het je wat en wil je een keer kennismaken en/of meespelen? Reageer dan door te bellen met één van onderstaande nummers. Bel aub met nummerherkenning. We kunnen niet altijd opnemen maar we bellen altijd terug.
06-21895253 (Herman)
of
06-53321220 (Peter)