Band zoekt drummer voor eigen werk (Beneden-Leeuwen)

Band zoekt drummer voor eigen werk

In Drummer Gezocht in Beneden-Leeuwen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker RexStuart op 08-07-2024, 86 keer bekeken.

Hallo, wij zijn WEK (What Everybody Knows), een 4-koppige, Engelstalige band uit West Maas en Waal (repetitieruimte in Beneden-Leeuwen).
Na jaren bekende hits te hebben gecoverd, besloten de bandleden hun persoonlijke inspiratie te gaan volgen. WEK speelt nu een mengeling van melodieuze rock, pop, blues, ska en wals verpakt in ongeveer 120 nummers. De muziek is geïnspireerd op de pop/rock van de energieke jaren 60-70, waar niet werd gelet op leeftijd, klasse en culturele achtergrond.
Tijdens het succesvolle optreden op 12 maart 2023 in het Museum 'Tweestromenland' pasten WEK en de ruim 200 bezoekers niet in de binnenruimte gedurende de tentoonstelling ‘De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur 1960 – 2002’ maar krijgen 25 augustus 2024 een tweede gelegenheid aangeboden op het buitenplein.
Helaas neemt onze drummer na dit concert afscheid. Vandaar een oproep naar een veelzijdige, ervaren drummer, die ons eigen werk weer tot hun recht kan laten komen. Bezoek ook even onze eigen website en YouTube-kanaal.

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder

Over and done - WEK the band