Dirigent gezocht! (Amsterdam)

Dirigent gezocht!

In Dirigent Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Popkoor Noisy Voices op 03-03-2024, 81 keer bekeken.Popkoor Noisy Voices in Amsterdam
zoekt een Dirigent
2 uur per week


Popkoor Noisy Voices bestaat binnenkort 25 jaar en bestaat uit 35 betrokken, leergierige en enthousiaste leden. We zingen popmuziek en doen dit 5-stemmig. Samen zingen én gezelligheid horen bij ons koor. We repeteren wekelijks en treden een paar keer per jaar op. We werken graag naar een eigen concert toe. De nummers zingen we uit het hoofd met bijpassende choreografie of staging. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige popsongs, ballads en uptempo nummers. Onze wekelijkse repetitieavond is op donderdag van 20 tot 22 uur in het Calvijn College in Amsterdam.
We zoeken een dirigent
Popkoor Noisy Voices zoekt een enthousiaste dirigent die ons muzikaal kan leiden! Ben jij de dirigent die ons begeleidt bij de repetities, met ons gaat werken aan een mooi repertoire dat echt bij ons koor past en samen met ons de ambitie heeft om te groeien?
Wie ben je?
Ben jij de professional die ons helpt met het instuderen van de nummers? Kun je je enthousiasme overbrengen op het koor, ben je betrokken en haal je het beste bij ons naar boven? We zijn eraan gewend geraakt dat de dirigent de repetitie-avonden zelf begeleidt. Ook wordt het erg gewaardeerd als we mp3-tjes hebben, zodat we zelf thuis kunnen oefenen. Ben je in staat om ons met een juiste tekstbeleving en koorregie te laten zingen? Dan gaan we graag met je in gesprek! Ervaring met het zelf maken van arrangementen is een pre.
Interesse?
Stuur dan een email naar popkoornoisyvoices@gmail.com. Dan nemen we daarna contact met je op. Naast een kennismakingsgesprek zal een proefrepetitie deel uitmaken van de procedure .
Voor informatie kun je contact opnemen met Mariëtte Wit op 06-12530497.