Samenwerking gezocht: Hiphop producer zoekt muzikant ???? (Rotterdam)

Samenwerking gezocht: Hiphop producer zoekt muzikant ????

In Blazer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Wow Strumentals op 18-07-2023, 50 keer bekeken.

Hallo muzikanten!

Ben jij een getalenteerde muzikant met een passie voor hiphop? Ik ben een producer gevestigd in Rotterdam (West) en ik ben op zoek naar jou! Ik ben op zoek naar een creatieve muzikant die mij kan helpen bij het maken van samples voor mijn hiphopmuziek.

Hoewel ik mijn eigen muziek produceer, mis ik soms de finesse en schoonheid die een echte muzikant kan brengen. Daarom zoek ik iemand die mijn impressies en ideeën kan begrijpen, naspelen en verder kan uitbreiden. Samen willen we instrumentale nummers creëren die de luisteraars wegblazen!

Als bassist, gitarist, pianist of strijker heb ik altijd wel iets liggen waar we aan kunnen werken. Dus aarzel niet en bel gerust aan! Je bent van harte welkom om langs te komen in mijn studio in Rotterdam (West), waar we samen kunnen werken aan de samples. Als je echter de mogelijkheid hebt om zelf op te nemen, kunnen we ook op afstand samenwerken via digitale middelen.

Als je geïnteresseerd bent in deze samenwerking en klaar bent om een muzikale reis aan te gaan, stuur me dan een bericht! Ik kijk ernaar uit om van je te horen en samen geweldige muziek te maken.

Laten we onze creatieve krachten bundelen!

Meer Blazers Gezocht in Rotterdam:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!