BLOWFISH BEATS & BRASS zoekt een trompettist (Bergen op Zoom)

BLOWFISH BEATS & BRASS zoekt een trompettist

In Blazer Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker BLOWFISH op 10-05-2024, 40 keer bekeken.

Ha trompettist!

Ben jij op zoek naar een toffe band die ook een vriendengroep is? Hou je van dance, house en techno en wil je deze muziek zelf spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Blowfish, een beats & brassband uit Bergen op Zoom. We timmeren keihard aan de weg en onze drummer op z’n kit. Op minimaal hetzelfde niveau spelen wij in hoog tempo bekende dance en house thema’s met een sousafoon, baritonsax, twee trombones en drie trompetten.

Wil je weten hoe het klinkt en eruit ziet? Check dan onze insta pagina:

https://www.instagram.com/mrblowfish_offishial?igsh=ZHNuNGJvYTdhMTk1

Onze leeftijd varieert van begin dertig tot half veertig. Een goede sfeer binnen de band en steeds mooiere shows spelen zijn onze belangrijkste doelen. We bereiken het niveau door heel hard te werken en veel plezier te maken!

In verband met een wisseling zoeken we een nieuwe trompettist. Daarbij vinden we een leuke persoonlijkheid het allerbelangrijkst.

Als trompettist hoef je geen virtuoos te zijn, maar kan je wel zo spelen dat je de noten raakt. Iedereen groeit uiteindelijk door studeren naar het niveau dat nodig is. Die ruimte geven we elkaar en we motiveren onderling om steeds beter te worden.

We repeteren iedere week op woensdagavond in Bergen op Zoom en treden nu ongeveer 1-4 avonden per maand op. Alle verdiensten gaan in onze stichting en we genieten volop van de shows die we spelen, het on the road zijn en de repetities.

Vind je het tof wat we doen en wil je daar onderdeel van uitmaken? Stuur een berichtje naar fishingmail [at] mrblowfish.nl of deze site en vertel ons wie je bent, waarom je het tof vindt, wat je verwachtingen zijn en hoe je muzikale skills zijn.

Reageer zo snel als je kan, niet later dan 26 mei. Als we met iemand een goede klik hebben dan gaan we er voor! Met muzikale groet, BLOWFISH!

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar