Lage tonen in de aanbieding (Giessen)

Lage tonen in de aanbieding

In Bassist Zoekt Band in Giessen (Brabant). Geplaatst door gebruiker glennot op 03-06-2024, 75 keer bekeken.

Beste medemuzikanten, ik ben op zoek naar een band, of wil er met jullie een samenstellen die de jaren 80 muziek heel hoog op het verlanglijstje hebben staan.

Wat heb ik recentelijk gespeeld? Nummers als Wall Street Shuffle, China Girl, Love Like Blood, Hold The Line, Heat Is On, Fly Too High, Everybody Wants To Ruel The World, Power Of Love, Lonely Boy, I Can’t Go For That (Daryl’s House versie) enz. Ik ben geen pielemuis maar een ritme vaste groovende muzikant.

Ik vind het lastig om mijn niveau te duiden maar ik denk dat je een idee krijgt bij het nummer “Goodbye Girl” van Toto. Dit nummer in een band spelen lijkt mij echt het einde hoewel ik mij besef dat de baspartij wellicht nog het “makkelijkste” onderdeel is van dit specifieke nummer. Maar ook het bassen van een synthesizer uptempo nummer zoals "Steppin' Out" van Joe Jackson is er één waar ik mezelf helemaal in kan "verliezen".

Hoe dan ook, ik woon in Giessen (NB) en mijn vorige band is na jaren van vruchteloze pogingen gestopt. Oorzaken zijn o.a. de Corona periode en het niet kunnen vinden van een (voldoende) vaardige sologitarist.

Maar ik geloof er nog steeds in, dus vandaar deze oproep. Niet geschoten is altijd mis, toch…? Met muzikale groet, Glenn.

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder

Oude band opname