Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelen (Harderwijk)

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelen

In Bassist Zoekt Band in Harderwijk (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Alec op 20-02-2024, 55 keer bekeken.

Hey allemaal,

Mijn naam is Alec, een 19-jarige bassist uit de omgeving van Harderwijk. Beïnvloedt door bands als Muse, The Warning, Angels and Airwaves, en Epica, ben ik op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen mee te spelen, naast mijn persoonlijke projecten.

Hoewel ik een voorliefde heb voor het grote arena-rock geluid van deze bands, sta ik open voor allerlei genres, van metal tot pop tot punk. Mijn eigen projecten en muzikale invloeden variëren sterk, en ik ben enthousiast om ook nieuwe stijlen te verkennen. Om een paar simpele voorbeelden te noemen: blink-182, Avril Lavigne, Metallica en Avenged Sevenfold zijn ook artiesten die ik zeer kan waarderen. Tevens zou ik net zo hard een Taylor Swift album kunnen aanzetten en daarvan genieten....

Momenteel werk ik full-time, maar spendeer maar liefst 70 uur per week aan het maken of spelen van muziek. Daarom zoek ik naar mensen die net zo serieus zijn als ik, en die een toegewijde, gepassioneerde houding hebben. Perfectie is uiteraard niet vereist (en de extreem hoeveelheid tijd gespendeerd aan het spelen uiteraard ook niet), maar spelen met mensen die gepassioneerd zijn, heeft wel zeker mijn voorkeur.

Op dit moment speel ik op een Ibanez basgitaar en Boss Katana versterker, maar stap binnenkort over naar een versterkerloze setup met een uitgebreid pedalboard, pre-amp, in-ears en draadloos systeem, in combinatie met een omgebouwde Spector bas voor die herkenbare Spector USA sound.

Hier zijn enkele video's die een indicatie geven van mijn speelstijl:
- https://youtu.be/R2BDfEh6pkM?si=2HLbqVMSK5e87Mt2
- https://youtu.be/r6XNnsKOW68?si=K_Tr8wQZKVRHofXp
- https://youtu.be/YpwMYBsiSSE?si=ma5O41TYu4j0dAz-
- https://youtu.be/4eYUZU1X_II?si=ksdlci2jS_Lj-DUw

Je kunt mij contacteren via:
Mobiel/whatsapp: 06-57349032
E-mail (aanelkaar): aaadeboer04 @ gmail .com

Als je geïnteresseerd bent om samen te spelen, een band hebt die nog een bassist zoekt of meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op!