Bassisten Gezocht in Amersfoort

7 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Amersfoort"

Hey ik ben Rocco ben 19 en speel 3 jaar gitaar. Ik heb besloten om een band te beginnen met vrienden van mijn leeftijd rond in Amersfoort. Ik speel veel rock zoals Guns n Roses, ACDC, Metallica. Als je geintereseerd ben kan je me op insta berichten @rocco_goes of een email sturen op... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rocco.goes op 03-05-2024, 37 keer bekeken.

Voor de opnames van mijn nieuwe videoclip zoek ik een bassist(e), omdat mijn vaste bassist in het buitenland zit op de dag van opname. Ik zoek dus iemand die het leuk vindt om in de clip, op een podium in Fluor met klein publiek mee te spelen in de band. Het is een video bij een nieuwe single, dus... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker e-willemsen op 25-04-2024, 171 keer bekeken.

Ik ben Jasper en zoek naar een band om er vooral lol voor te hebben . Richting van muziek is , rage against the machine , Guns Nā€™ Roses , The white stripes , Bon Jovi , Zelf speel ik cajon Het liefst iemand die in Amersfoort woont en die van Rock muziek houd Graag wil ik een vrienden groep dat... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker S.W.M VonLinn op 05-04-2024, 108 keer bekeken.

Unburden is opzoek naar een bassist! Voor de fans van oa. Trivium, Parkway Drive en Bury Tomorrow. Wij, twee gitaristen, drummer en vocalist hebben een lijst met nummers klaar staan en hebben net onze tweede single gereleaset. We zijn op zoek naar een bassist om daarmee de line up weer compleet te... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Dain op 06-04-2023, 205 keer bekeken.

Wij zijn een gospel/ rockband die na een paar jaar van afwezigheid bezig zijn met een doorstart. Voor uitbreiding van de band zoeken wij een (ervaren) bassist die zich thuis voelt in een gezellige band die op korte termijn meters wil maken en die van muziek houdt met een boodschap.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Paul Willemsen op 18-10-2022, 383 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Amersfoort"