Ervaren band zoekt bassist (Hilversum, Almere, Amersfoort)

Ervaren band zoekt bassist

In Bassist Gezocht in Hilversum, Almere, Amersfoort (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker TheSundown op 05-01-2024, 193 keer bekeken.

Eric, Wouter en ik zijn opzoek naar een bassist die met ons covers en eigen werk wil spelen. We zijn rond de 35jaar en hebben veel ervaring met classic rock (AC/DC, Guns 'n Roses, Led Zeppelin), pop (John Mayer, Coldplay), moderne rock (Kings of Leon, The Black Keys) en wat oudere funk/soul (Ray Charles, Mothers Finest).

Wouter heeft een goede stem met een erg hoog bereik, en we hebben allen ruime ervaring met optredens en studio opnames. We willen ons repetoire ook graag uitbreiden met andere stijlen.

Qua oefenlocatie zijn we flexibel. Vaak gerepeteerd in Amsterdam (Q-factory, Melodyline, Jamstudio's etc.) en Almere. Maar ook in Hilversum zijn er opties (en omstreken).

We hebben in het verleden wat eigen rock nummers geschreven en opgenomen in de studio. Te vinden op Spotify onder: The Sundown (Fire & Ice, Masquerade, Free at Last en Lucy). Ik heb een afgeronde studio Audio Engineering.

Aarzel niet om contact op te nemen, dan kijken we uit naar een gezellige repetitie samen.