Gezocht Zanger of Zangeres (Hillegom)

Gezocht Zanger of Zangeres

In Accordeonist Gezocht in Hillegom (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Tjalling de Jong op 14-09-2022, 170 keer bekeken.

Wij zoeken een bevlogen Male/Female lead vocalist voor onze band Supersonic , de Band bestaat nu zo’n 4 Jaar en in die tijd al veel moois meegemaakt op livegebied ,feestjes , kroegen , Festival.
Helaas scheiden de wegen tussen onze huidige zangeres en de overgebleven 3 : Bas(Wilbert) , Drums/ Vocals(Sytse) en Gitaar/Vocals (Tjalling) , Supersonic is een band die graag Popcovers speelt met een rockrandje.
Goed op elkaar ingespeeld en veel ervaring , eigen oefenruimte in de Bollenstreek (Hillegom) wij zijn dus mooi centraal tussen Leiden, Haarlem en Amsterdam gevestigd.Vervoer vanuit A’dam is mogelijk

Ook zijn wij in het bezit van een eigen hele goede Live P.A. (met een fijne Roadie/P.A. man).
Wij staan open voor zowel man als vrouw , de setlist wordt zonnodig indien verbouwd/veranderd alles is mogelijk , speelplezier en commitment zijn het belangrijkst , ook is daarnaast met deze band best nog wel wat verdienste te maken , wij spelen niet alleen maar tegen onkosten.
Heb je interesse