Accordeonisten Gezocht

44 Advertenties Gevonden in "Accordeonist Gezocht"

Rockband bassiste (19) Drummer en gitarist (20) opzoek naar een frontman die de band een stem kan geven. We zijn opzoek naar een zanger die echt durft. Geen onzin dus ;) ! App naar : 0625235412 voor een auditie Let op! Alleen bij serieuze interesse en dedication. Jammen doen we eens in de week.... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Woerden (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Dsdoublekicks op 07-09-2023, 39 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar één of twee accordeonisten en zanger en/of zangeres om gezamenlijk Nederlandstalig muziek te spelen Zoals de muziek die door piratenzenders word gedraaid. Ik ben 72 jaar en speel begeleidings gitaar en basgitaar. Leeftijd is niet belangrijk. Gezelligheid en leuke muziek maken... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Emmeloord (Flevoland). Geplaatst door gebruiker Mol$2018 op 05-09-2023, 37 keer bekeken.

Hallo, Voor ons nieuwe project zijn wij op zoek naar een accordeonist. Als je meer instrumenten bespeelt is dat mooi meegenomen. Muziekgenre is een beetje richting pogues, flogging molly. Leeftijd is onbelangrijk. Oefenruimte is in Hengelo gld. Lijkt je dit wat, laat het horen. Gr nils lenting... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Hengelo gld (Gelderland). Geplaatst door gebruiker nils lenting op 20-08-2023, 43 keer bekeken.

Shantykoor Westenwind Amersfoort is op zoek naar een enthousiaste dirigent en accordeonist (m/v) per direct. Wekelijks repetitie op woensdagavond in Amersfortia en 10 - 15 optredens per jaar. Dit mannenkoor heeft een breed repertoire, vnl. shanty's en zeemansliederen in meerdere talen, aangevuld... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Westenwind op 15-08-2023, 51 keer bekeken.

Onze klezmerband "Rozjinkes" staat door omstandigheden op non-actief maar gaat een doorstart maken en heeft plek voor een leuke ACCORDEONIST. Huidige bezetting: zang - gitaar/mandoline - (alt)viool - contrabas. Daarnaast willen we de band mogelijk ook uitbreiden met 1 iemand op bijv PERCUSSIE,... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Almere - Huizen (Flevoland). Geplaatst door gebruiker hvdt op 11-07-2023, 95 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een accordeonist / zanger of toetsennist om samen muziek te spelen oa Nederlandstalig jaren '60 rock en roll Piratenmuziek etc Leeftijdscategorie niet belangrijk Gezellig repeteren , alles in overleg en gezamenlijk genieten Ik zelf speel bas- en ritme gitaar Leeftijd 72 Ik hoop... Lees meer »

Accordeonist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Mol$2018 op 22-05-2023, 128 keer bekeken.

Best bekeken in "Accordeonist Gezocht"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!