Saxofonist Zoekt Band

Saxofonist Zoekt Band

18 Advertenties Gevonden
Selecteer een provincie:
Flevoland (1), Friesland (1), Groningen (2), Noord-Brabant (4), Noord-Holland (4), Utrecht (4), Zuid-Holland (2)
Ik zoek een leuke band die indien mogelijk regelmatig optreed. Qua muziek is er veel wat ik graag speel. lees echter geen muziek , speel op gehoor. maar kan een partij wel op mijn manier noteren. Heb veel tijd. Woon in het Noorden maar voor de... Lees meer »
Categorie: Saxofonist Zoekt Band Uithuizen (Groningen). Geplaatst door: Everhard op 23-12-2022, 96 keer bekeken.
Zoeken jullie een creatieve multi-instrumentalist met jarenlange ervaring, laat maar van je horen! Ik sluit me graag aan bij een band die het leuk vind om regelmatig op te treden en daar een goede muziek en show kan neerzetten. Ik geniet zelf het... Lees meer »
Categorie: Saxofonist Zoekt Band Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door: Rob Witte op 07-11-2022, 121 keer bekeken.
Hello! I have been playing saxophone in French Conservatory for more than 10 years. Would love to join a music band in Den Bosch where I live with my family. Looking for meeting you! Best,... Lees meer »
Categorie: Saxofonist Zoekt Band ‘s-Hertogenbosch (Noord-Brabant). Geplaatst door: Gaetan83 op 23-10-2022, 154 keer bekeken.
Hallo! Ik speel al lange tijd saxofoon; een jaar geleden heb ik een bariton gekocht; een heel nieuwe muzikale beleving. Ik ben nu op zoek naar een bigband om bestaand en evt. nieuw repertoire te spelen. Ik kan vrij goed lezen en redelijk uit de... Lees meer »
Categorie: Saxofonist Zoekt Band Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door: peter bari op 12-10-2022, 146 keer bekeken.
Saxofonist en 2e/3e stem die op zoek is naar een band die eens in de 2-3 weken oefent en een aantal keer per jaar op zal... Lees meer »
Categorie: Saxofonist Zoekt Band Utrecht (Utrecht). Geplaatst door: Matthias Verkerk op 02-09-2022, 240 keer bekeken.