Saxofonist zoekt Band in Noord-Holland

7 Advertenties Gevonden in "Saxofonist zoekt Band in Noord-Holland"

Ervaren saxofonist met jazz-achtergrond, uit Amstelveen, heeft zin in een nieuw muzikaal avontuur voor de altsaxofoon. Goed sopraanspel is ook leverbaar, maar dat komt in een ander gezelschap al aan bod. De oude liefde is altsaxofoon. Wie biedt? Geen studioklussen, maar een leuke band om lekker mee... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Amstelveen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Carla de Roode op 25-09-2023, 166 keer bekeken.

Ik heb met diverse bands de laatste jaren gespeeld. Ik speelde vooral Jazz standards in een band met een vocalist. Dat was leuk en heeft veel plezier een voldoening gegeven maar de band is uit elkaar na diverse jaren, en na de pandemie en ik zou andere dingen willen spelen. Blues lijkt me leuk! Ik... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Beverwijk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker AndréMilano op 13-06-2023, 153 keer bekeken.

Gevorderde Alt saxofonist (53) uit de regio Haarlem zoekt een jazz combo om bijvoorbeeld te soleren over real book nummers. Ik speel ook Sopraan en Tenor saxofoon en kan goed van bladmuziek spelen en over akkoorden schema’s soleren. Graag kom ik een keer meespelen, bel me op:... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker marcus99@xs4all.nl op 29-05-2023, 129 keer bekeken.

62 jaar en eindelijk weer tijd voor muziek. Hou van open soulvolle jazz, blues en soul. Kan goed improviseren en componeer zelf muziek. Zoek band om voor de lol samen muziek te maken. Favoriete muziek: Wayne Shorter, Herbie Hancock, Miles David, Bill Evans. Kleine bezetting voorkeur maar big band... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Weesp (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker piekvossen op 26-02-2023, 162 keer bekeken.

Hallo! Ik speel al lange tijd saxofoon; een jaar geleden heb ik een bariton gekocht; een heel nieuwe muzikale beleving. Ik ben nu op zoek naar een bigband om bestaand en evt. nieuw repertoire te spelen. Ik kan vrij goed lezen en redelijk uit de voeten met akkoordenschema's en improvisatie.... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker peter bari op 12-10-2022, 239 keer bekeken.

Best bekeken in "Saxofonist Zoekt Band Noord-Holland"