Saxofonist zoekt Band in Zuid-Holland

3 Advertenties Gevonden in "Saxofonist zoekt Band in Zuid-Holland"

Allround saxofonist zoekt aansluiting bij een combo of (big)band. Nivo semi-prof. In bezit van S-A-T-B Sax, EWI, eigen geluidsversterking en arrangeervaardigheden. Brede interesse in de stijlen van Stan Getz/Paul Desmond via Skymasters/Count Basie naar Crusaders/Mezzoforte. Wil graag kwalitatief goede muziek maken in genoemde stijlen met betrouwbare medemuzikanten en is het vele en late optreden met Top40 coverbandjes zat. Prefereert fijne wekelijkse repetitieavonden in de regio boven... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker JazzSax op 14-05-2023, 114 keer bekeken.

Zoeken jullie een creatieve multi-instrumentalist met jarenlange ervaring, laat maar van je horen! Ik sluit me graag aan bij een band die het leuk vind om regelmatig op te treden en daar een goede muziek en show kan neerzetten. Ik geniet zelf het meest van rock en jazz, van Beatles tot en met Wende Snijders. Smartlappen zijn niet mijn ding maar eigen songs maken werk ik graag aan... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Rob Witte op 07-11-2022, 234 keer bekeken.

Speel inmiddels 12-14 jaar tenor saxofoon. Ruim 10 jaar in een harmonieorkest en een jaar of 3 bij FunkyXL (initiatief BplusC). Lees goed van blad en ook improviseren begint me goed af te gaan. Vind het heel leuk om bv oude soul en funk te spelen bij een band. Optreden is prima maar geen must. Geen virtuoos maar wel een snelle leerling die tijd en veel enthousiasme meebrengt. Liefst omgeving Leiden maar “in de buurt” is ook prima.... Lees meer »

Saxofonist Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jos.hennen op 17-05-2022, 349 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!