Bassist Zoekt Band Groningen

Bassist Zoekt Band Groningen

8 Advertenties Gevonden

Geen professional maar ook geen beginner, bassist zoekt leuk/gezellig bandje, of in oprichting of bestaande formatie, omgeving Groningen. Muzikale voorkeur flexibel.... Lees meer »

Categorie: Bassist Zoekt Band Groningen (Groningen). Geplaatst door: 57meurs@home.nl op 29-11-2022, 91 keer bekeken.

Hallo Ik heb een jaar les gehad op de basgitaar en ik zoek nu een band. Ik kan een aantal nummers meespelen, vooral in het rockgenre Ik ben zelf 30, maar leeftijd heeft geen... Lees meer »

Categorie: Bassist Zoekt Band Groningen (Groningen). Geplaatst door: FrederikL op 09-10-2022, 115 keer bekeken.

Hallo, ik ben Ralf, 34 en zoek muzikanten die muziek maken in de stijlen hard rock, heavy metal (NWOBH, powermetal etc). Het is voor mij niet zo belangrijk of de band nou compleet is of nog niet, en ook je leeftijd maakt me... Lees meer »

Categorie: Bassist Zoekt Band Groningen (Groningen). Geplaatst door: Radulf op 18-09-2022, 161 keer bekeken.

Als bassist in diverse bands gespeeld. Altijd eigen werk, altijd onderdeel van het creatieve schrijfproces. De laatste tien jaar actief in Swinder en diverse projecten gedaan, oa Waterbolk, Tamar, Irene Wiersma, We Swim You... Lees meer »

Categorie: Bassist Zoekt Band Groningen (Groningen). Geplaatst door: jetsetbasje op 31-08-2022, 182 keer bekeken.

Hallo medemuzikanten. Ik ben voornamelijk bassist maar gitaar en zang zijn ook een optie. Ik speel al ruim 20 jaar in verschillende bands en al hoewel ik met een geweldige groep muzikanten in een band speel past de... Lees meer »

Categorie: Bassist Zoekt Band Groningen (Groningen). Geplaatst door: Martijn@orkz.nl op 20-08-2022, 201 keer bekeken.