Electro Pop Metal Band zoekt gitarist, bassist en drummer! (Amsterdam/Hilversum/Amersfoort)

Electro Pop Metal Band zoekt gitarist, bassist en drummer!

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Amsterdam/Hilversum/Amersfoort (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Climaxz op 07-07-2024, 43 keer bekeken.

Wij, Louise (zangeres, artiestennaam Emoby) en ik, Wiard (screamer, artiestennaam Jamy X Climaxz), zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten om samen een serieuze Electro Pop Metal band te vormen. Wij streven naar een carrière in de muziek en zijn daarom op zoek naar leden die dezelfde passie en toewijding hebben.

Onze invloeden omvatten bands als BabyMetal, Electric Callboy, Amaranthe, Motionless in White, Dreamcatcher en Deathstars - met een focus op hun oudere werk uit de 00's en vroege 10's.

Als jij een ervaren gitarist, bassist of drummer bent en gelooft dat jij perfect in onze band past, neem dan contact met ons op! We zijn gevestigd in Amersfoort en Amsterdam, maar staan open voor samenwerking met muzikanten uit heel Nederland.

Laat ons weten waarom jij de perfecte toevoeging aan onze band zou zijn en wie weet rocken wij binnenkort samen het podium!