Zangeres op zoek naar ervaringen opdoen (Amsterdam)

Zangeres op zoek naar ervaringen opdoen

In Zanger / Zangeres Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Lini op 25-09-2023, 175 keer bekeken.

Dag muziekliefhebber!
Mijn naam is Lini, ben 31 jaar en ik kom uit Amsterdam.
Sinds een aantal jaar ben ik mijn horizon aan het verbreden op zang gebied.
Ik oefen voornamelijk thuis en dat begint nu wel een beetje te vervelen. Daarom ben ik op zoek naar leuke medemuzikanten om ervaring op te doen in verschillende genres.
Ik heb in het verleden met een vriend van mij wat kleine projectjes gedaan en daar heel veel leuke ervaring uit gehaald. Echter zou ik graag andere genres willen ontdekken en hopelijk mag ik een keertje langskomen bij gelijkgestemden die mij een kans willen geven om in het diepe te springen.
(Kleine impressie van mijn stem, maar dit is slechts een kleine greep: hpps://spotify.link/IcZTkkQOnD

Mijn grote droom op muziek gebied is deel uitmaken van een stoner/doom band, een beetje in de stijl van Sleep, Ufomammut, Conan, Colour Haze, Witch, Sleepy Sun. Ik hou heel erg van doom/stoner met een experimenteel tintje en uitdagende vocalen.
Verder ben ik over het algemeen gek op metal (vooral death, black, goregrind) al heb ik helaas grunten etc nog niet onder de knie.
Maar ik zou ook graag naast metal andere genres willen ontdekken en daar ervaring willen opdoen. Denk aan funk, blues, rock, klassiek, psychedelic, het lijkt me allemaal leuk om te proberen.
Ik ben niet heel erg thuis in de elektronische muziek maar ook daar zou ik eens het eea in willen proberen.

Ben je een muzikant die al wat muziek heeft en daar een zangeres op los zou willen laten? Zijn jullie een band die eens een keer willen jammen met een zangeres erbij? Ben je een dj die een zanglijntje in een mix wil zetten en daarvoor een zangeres zoekt? Ben je een mede vocalist of koor die open staat om te sparren met elkaar? Of ben je wat voor manier dan ook enthousiast geworden van mijn advertentie? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Mijn doel is voornamelijk ervaring opdoen en ontdekken wat ik zoal in mijn mars heb. En wie weet wat er nog meer uit komt.

Wie weet tot snel!

Lini

Meer Zangers en Zangeressen Zoeken een Band in Amsterdam:

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!