Zangers en Zangeressen Gezocht in Houten

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Houten"

Voor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze website (link helemaal onderaan) Het Open Podium Houten is er wekelijks op woensdag van 13.30-16.30. Binnenlopen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Open podium Houten op 02-12-2023, 133 keer bekeken.

Dag allemaal! Ik ben Ed Bijkerk, 64 jaar oud en woon in Houten. Ik zit rechts op de foto. Ik ben bezig met het formeren van een trio waarbij nogal wat 3-stemmige harmonieรซn gezongen worden. Zo ongeveer als hierboven. Met dit trio speel ik af en toe, maar ik wil graag regelmatiger spelen. Ik heb al via deze site een heel goede zangeres gevonden, nu zoek ik nog een man met gevoel voor 3-stemmig zingen die gitaar (elektrisch of akoestisch) speelt, ter ondersteuning van mijn gitaarspel en om... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Eastman op 09-11-2023, 151 keer bekeken.