Southern rockband Copperhead County zoekt backing vocaliste (Rotterdam / Leiden)

Southern rockband Copperhead County zoekt backing vocaliste

In Zanger / Zangeres Gezocht in Rotterdam / Leiden (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Alex op 26-06-2023, 246 keer bekeken.

Ben jij een achtergrondzangeres met de stem van een engel en de uitstraling van een rockster? Draai jij je hand niet om voor meerstemmige harmonieën? Wil jij jezelf laten zien en horen op podia door heel Europa en vind je covers zingen te simpel? We houden nu al van je!

Wij zijn Copperhead County, een southern rockband met eigen repertoire in de stijl van Blackberry Smoke, The Outlaws en Lynyrd Skynyrd. We hebben de afgelopen jaren in clubs en op festivals in binnen- en buitenland (België, Duitsland, Oostenrijk, Slowakije) op het podium gestaan en twee enthousiast en positief ontvangen albums uitgebracht. En we willen nog veel meer!

Daarvoor zijn we op zoek naar een backing vocaliste die met ons het avontuur aan wil gaan en de ambitie deelt om van onze band dé southern rockband van Europa te maken.

Jij bent:
- iemand die gemotiveerd is om zo ver mogelijk te komen met deze band en je bent bereid daar tijd, energie en moeite in te investeren
- bereid en in staat zoveel mogelijk op te treden en meermaals per jaar meerdere dagen aansluitend van huis te zijn
- creatief en in staat om meerstemmige harmonieën te bedenken en te zingen

Wij bieden:
- een groep doorgewinterde musici met liefde voor southern rock
- een band met de vurige motivatie om een gevestigde naam in Europa te worden
- een ruime setlijst gevuld met eigen repertoire
- een in-house boekingskantoor dat ons in Nederland en Europa zeer vaak kan wegzetten
- een bandbus op een centrale locatie waarmee we gezamenlijk naar shows reizen. De basis van de band is de Randstad.
- de mogelijkheid om in overleg je eigen draai te geven aan jouw partijen

Hoe oud je bent en waar je woont is van ondergeschikt belang. Repeteren doen we alleen als dat echt nodig is en altijd in overleg op een centrale locatie.

Stap jij bij ons in en ga je mee Europa verder veroveren? Stuur dan een bericht met een link met beeld- en/of geluidsmateriaal naar alex@copperheadcounty.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Copperhead County - Solid Ground (live at Omrop Fryslan)