Soulmachine zoekt een zanger (Amsterdam)

Soulmachine zoekt een zanger

In Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker PeterB op 12-11-2023, 302 keer bekeken.

Soulmachine speelt al jaren onvervalste soul op de betere podia in heel Nederland. Met een bezetting van drie blazers, drums, gitaar, keys, bas en twee zangeressen komen we tenminste een en misschien wel twee zangers tekort.
De zanger die wij zoeken heeft de Soul in zijn stem en in zijn lijf. Hij zingt zijn songs met passie en vuur, maar kan ook in de backing zijn mannetje staan als een van onze topzangeressen de lead heeft. Hij is ervaren en weet het publiek te boeien met zijn stem en performance. Wij spelen een sterk repertoire uit de soul en ook wat disco, variërend van Otis Redding tot Earth Wind & Fire en Stevie Wonder waar mee wij altijd het dak eraf spelen. Wil je van deze topformatie deel uitmaken, meld je dan aan.
Onze gemiddelde leeftijd ligt boven de 50. We repeteren iedere 14 dagen in Amsterdam Noord op donderdagavond. Ben (of weet) je die topper die onze band met een krachtige Soulful stem kan aanvullen, dan komen we graag met je in contact.

Soulmachine live in De Vorstin