21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger (Amsterdam)

21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger

In Zanger / Zangeres Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker RemcoN op 05-03-2024, 88 keer bekeken.

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Maroon 5, The Weekend, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze doelen zijn in de eerste plaats goede muziek maken, ten tweede plezier hebben en ten derde met enige regelmaat optreden.

Op dit moment maken we een doorstart. De ideale bezetting is drums, bas, gitaar, toetsen, zanger en zangers. We zijn bijna compleet, maar zoeken dus nog een zanger. Het idee is om de nummers die een mannelijke lead hebben aan te vullen met een vrouwelijke backing vocal en vice versa. Dit betekent dat je dus afwisselend als lead en backing vocal fungeert. Wanneer jij je bij ons aansluit, heb je uiteraard inspraak in het repertoire. Tot slot: wij hebben allemaal een 'gewone' baan, dus we repeteren buiten de reguliere werktijden om (meestal in het weekend).

Spreekt het voorgaande jou aan? Stuur dan een berichtje met wat informatie over jezelf. Als we denken dat het kan klikken, nodigen we je graag uit voor een try-out. Bij voorbaat dank voor je reactie, we kijken ernaar uit kennis met je te maken!