Duo-wens met creat. zanger(es)/instrumentalist (Heerenveen)

Duo-wens met creat. zanger(es)/instrumentalist

In Zanger / Zangeres Gezocht in Heerenveen (Friesland). Geplaatst door gebruiker acoustiic-creator op 10-06-2024, 63 keer bekeken.

Hallo, Ik ben een singer-songwriter, die al lang in de muzikaliteit zit. Ik heb erg veel songs geschreven, aanvankelijk in het engels, maar tegenwoordig ook veel in het Nederlands. Ik ben een akoestisch gitarist en zoek een ( min of meer) gelijkwaardige partner om als duo mijn songs uit te voeren, waarbij ik uiteraard open sta voor jou andere geluid Ik hou erg van twee-stemmigheid en goede harmonieën. Mijn songs hebben i.h.a. een maatschappij-kritische inslag, maar kunnen gewoon ook erg maf en insane zijn, of over de liefde gaan.
Je zou eveneens een gitarist kunnen zijn, een cellist, saxofonist, of gewoon een prima zanger. Mijn werk zit in het algemeen in de Americana-sfeer, maar bewandel veel zijpaden. Waarom deze advertentie? Eén en één is vaak meer dan 2, m.a.w…ik sta open voor een nieuwe muzikale ervaring, die voor beiden interessant kan zijn, Optreden is een leuk perspectief, maar pas als de muziek gerijpt is.

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder