Lead-trompettist bij de NightCats BigBand (Eersel)

Lead-trompettist bij de NightCats BigBand

In Trompettist Gezocht in Eersel (Brabant). Geplaatst door gebruiker mario@st1.nl op 22-04-2024, 71 keer bekeken.

"De NightCats Bigband is op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde lead trompettist om onze bigband te versterken! Als lead trompettist speel je een cruciale rol in het definiëren van ons geluid en het leiden van de trompetsectie. Onze band is een dynamische en gepassioneerde groep muzikanten die zich toelegt op het uitvoeren van een breed scala aan muziekstijlen, variërend van klassieke bigband standards tot hedendaagse composities.

Als lead trompettist bij de NightCats Bigband ben je verantwoordelijk voor het leveren van krachtige en expressieve solo's, het leiden van de trompetsectie tijdens repetities en optredens, en het nauw samenwerken met onze dirigent en andere sectieleiders om een cohesief en dynamisch geluid te creëren. We zoeken naar een ervaren trompettist met uitstekende sightreading-vaardigheden, een sterke improvisatievaardigheid en een passie voor het uitvoeren van bigbandmuziek.
Ben jij een toegewijde en enthousiaste trompettist die graag deel uitmaakt van een levendige en ambitieuze bigband? Heb je ervaring met het spelen in een bigband-setting en ben je klaar om je talenten te laten schitteren? Dan nodigen we je uit om deel uit te maken van de NightCats Bigband en samen met ons de magie van livemuziek te delen!

Denk je dat je de perfecte aanvulling bent op onze bigband? Stuur dan een emailtje met je contactgegevens naar bestuur@nightcats.nl of bel met mario van Leeuwen 06 51186924 voor meer info. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan een onvergetelijke muzikale reis!"

Optreden met Bert Boeren