Trombonisten Gezocht

37 Advertenties Gevonden in "Trombonist Gezocht"

De Seaside Big Band uit Heemskerk is een swingend amateurorkest onder leiding van Loet van der Lee. Met een bijna volle bezetting van 15 leden inclusief zangeres spelen we een repertoire waarin jazz centraal staat, uit de gouden tijd van de Amerikaanse bigband muziek halverwege de 20ste eeuw. Maar... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Heemskerk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Deborah G op 07-09-2023, 41 keer bekeken.

Met z'n zessen spelen we( slagwerk,banjo,sax,klarinet,tuba) al enige tijd lekkere New orleans muziek van o.a. tuba skinny. Nu willen we graag uitbreiden met een trompettist en een trombonist. We repeteren overdag, veelal op woensdag, in Udenhout! Gezelligheid en muziek maken staan voorop.Wordt je... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tubaskinny op 02-08-2023, 59 keer bekeken.

Delta Swing Bigband zoekt trombonist! Ben jij een gepassioneerde trombonist met liefde voor bigbandmuziek? Wil je deel uitmaken van een energieke en getalenteerde groep muzikanten? Dan is dit jouw kans om lid te worden van de Delta Swing Bigband! De Delta Swing Bigband is een bruisende en... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Zwartewaal (Drenthe). Geplaatst door gebruiker DSB1 op 08-07-2023, 78 keer bekeken.

Bigband Jazzventure zoekt een enthousiaste trombonist. Enige ervaring met spelen in een (big) band zou mooi zijn, maar is geen vereiste. We repeteren eens per week, op maandag van 20.00-22.00 uur in Groningen, Melisseweg 2 Lijkt je dit leuk, kom eens langs om kennis te maken of mail naar... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker rienhof@home.nl op 20-06-2023, 81 keer bekeken.

Wegens verhuizing van een van onze trombonisten zoekt de Cotton Club Big Band een trombonist, die het leuk vindt in een bigband te spelen. Onze dirigent is Simon Lutz van het Muziekpakhuis. Het repertoire is breed en loopt van American Songbook classics tot nummers van Amy Winehouse, Caro Emerald... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker egbertd op 03-05-2023, 106 keer bekeken.

Het Klarendal Jazzorkest (zie www.klarendaljazzorkest.nl) is op zoek naar versterking van de trombonesectie. Het orkest staat onder leiding van Guus Tangelder en repeteert op maandagavond van 20:00 tot 22:00 in het Rozet (centrum Arnhem). Het gaat vanaf september om twee posities die verschillend... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker StijnStribos op 30-03-2023, 109 keer bekeken.

Ben jij, enthousiaste trombonist, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is spelen in het enige actieve Dans Orkest in Nederland iets voor jouw. Alle stijlen komen voorbij en samen met onze twee zangeressen verzorgen wij optredens in de meest brede zin. Momenteel hebben wij openstaande vacatures,... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker NDO Hilversum op 21-03-2023, 133 keer bekeken.

Ben je op zoek naar de volgende stappen om een betere (bas)trombonist te worden ? Kijk dan op insta of onze website en meld je aan voor een auditie. 1. Je kunt goed noten lezen 2. je bent ambitieus, een teamplayer, een doorzetter die hard wil werken 3. je doet mee tot september 2024 -------> dus... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Rotterdam / Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Young_talent_Jazz_band op 19-03-2023, 76 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!