Trombonisten Gezocht


52 Advertenties Gevonden in "Trombonist Gezocht"

Ben jij, enthousiaste trombonist, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is spelen in het enige actieve Dans Orkest in Nederland iets voor jouw. Alle stijlen komen voorbij en samen met onze twee zangeressen verzorgen wij optredens in de meest brede zin. Momenteel hebben wij openstaande vacatures,... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker NDO Hilversum op 21-03-2023, 37 keer bekeken.

Ben je op zoek naar de volgende stappen om een betere (bas)trombonist te worden ? Kijk dan op insta of onze website en meld je aan voor een auditie. 1. Je kunt goed noten lezen 2. je bent ambitieus, een teamplayer, een doorzetter die hard wil werken 3. je doet mee tot september 2024 ------->... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Rotterdam / Den Haag (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Young_talent_Jazz_band op 19-03-2023, 28 keer bekeken.

Coverband Brandtastic uit Brandevoort (bij Helmond) is op zoek naar blazers. Brandtastic is een coverband die een grote diversiteit aan nummers op de setlijst heeft staan. Van het voor de hand liggend materiaal tot nummers die je niet meteen bij zo een band hoort. We bestaan uit negen muzikanten... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Pieter op 06-03-2023, 49 keer bekeken.

Bigband Nuenen is een strakke swingende bigband met een leuk en eigenzinnig repertoire: de band speelt klassiekers van Sammy Nestico maar ook hedendaagse stukken, bijvoorbeeld van Snarky Puppy. Op dit moment zijn we op zoek naar een trombonist. We repeteren iedere maandagavond in Nuenen onder... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Nuenen (Brabant). Geplaatst door gebruiker MartijnBBN op 04-03-2023, 40 keer bekeken.

De Backyard Bigband is op zoek naar een trombonist. Wie denkt de trombonesectie te kunnen versterken? Bladmuziek kunnen lezen is erg belangrijk Eventueel een solo improviseren is mooi meegenomen maar geen must. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je goed in het team past. Repetities op... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Best (Brabant). Geplaatst door gebruiker vgloudemans op 12-02-2023, 71 keer bekeken.

De Melodymakers is een dagorkest met ervaren amateur-musici, die allemaal overdag willen musiceren. Op dit moment vormen we met 12 muzikanten een heel gezellige groep. Wij repeteren op woensdagmorgen in De Zilk (gemeente Noordwijk), Zuid Holland. Ons repertoire is jaren 50-60 muziek maar ook andere... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Noordwijk zh (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ton.zeilstra op 07-02-2023, 65 keer bekeken.

Even voorstellen: Wij zijn t’ JAZZEZZ en een kleine 20 jaar geleden begonnen als een 6-mans dixieland-band. In 2022 hebben een switch gemaakt naar een 7-mans formatie: contrabas, piano, trompet, banjo/gitaar, trombone, klarinet/saxofoon en slagwerk. Hierdoor is ons repertoire enigszins veranderd,... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Nijmegen e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker hvanlangen@hetnet.nl op 30-01-2023, 124 keer bekeken.

De enthousiaste Big Bad Bruce Band van bandleiders Bruce Skinner en Arthur van der Paal zoekt een tenor trombonist en een bass trombonist. Repetities zijn elke donderdagavond om 20.00u in Ankeveen. Kijk om een impressie te krijgen op onze website... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Ankeveen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Vriendschapskring op 22-01-2023, 177 keer bekeken.