Trombonisten Gezocht

40 Advertenties Gevonden in "Trombonist Gezocht"

Voor de Schoorlse bigband zijn we op zoek naar 2 trombonisten met interesse in jazz en enige ervaring met het spelen daarvan. De bigband bestaat uit amateurs en (semi)professionals. Traditionele bigband bezetting met saxofoons, trompetten, trombones en een ritmesectie. Nauwe samenwerking met zanger... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Schoorl (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ellis Karels op 20-02-2024, 29 keer bekeken.

Gezellige bigband uit Haaren (NB) is op zoek naar een 3e én een 4e trombonist(e) om onze trombone sectie weer compleet te krijgen. Wij repeteren elke woensdag van 20.00 - 22.00 uur in gemeenschapshuis Den Domp. Schuif je bij ons aan? Je bent altijd welkom om een keertje te komen kijken Zien we je... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Haaren (Brabant). Geplaatst door gebruiker bigbandfourswing op 21-01-2024, 40 keer bekeken.

Voor "The Boogie Club" zijn wij op zoek naar een trombonist. The Boogie Club is een opstartende project / band met gevorderde / semi professionele muzikanten. Voor dit hyper ambitieuze project in Nijmegen zijn wij op zoek naar een trombonist. Is een playlist met uitdagende tracks van Stevie Wonder,... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker thijsao op 27-11-2023, 105 keer bekeken.

Phoenix Big Band Ede - Wageningen is op zoek naar versterking van de blazers sectie. Trompettisten en vooral trombonisten zijn erg welkom. Wij zijn een gezellige groep muzikanten en spelen een gevarieerd repertoire. Iedere maandag repeteren wij in Ede onder leiding van een professionele bandleider.... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Drummart op 03-11-2023, 95 keer bekeken.

Hallo daar, Trombonist gezocht die zich goed kan vinden in vele soorten mainstream muziek. Wij zoeken iemand die ritmisch kan spelen maar ook kan soleren. Ook zoeken we iemand die in harmonie kan spelen met een trompet en/of saxofoon. Meer informatie over wat voor muziek verder in de advertentie te... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Smilde (Drenthe). Geplaatst door gebruiker rpslot op 12-10-2023, 87 keer bekeken.