Trombonisten Gezocht in Noord-Holland

12 Advertenties Gevonden in "Trombonist Gezocht in Noord-Holland"

Voor de Schoorlse bigband zijn we op zoek naar 2 trombonisten met interesse in jazz en enige ervaring met het spelen daarvan. De bigband bestaat uit amateurs en (semi)professionals. Traditionele bigband bezetting met saxofoons, trompetten, trombones en een ritmesectie. Nauwe samenwerking met zanger... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Schoorl (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Ellis Karels op 20-02-2024, 80 keer bekeken.

De Seaside Big Band uit Heemskerk is een swingend amateurorkest onder leiding van Loet van der Lee. Met een bijna volle bezetting van 15 leden inclusief zangeres spelen we een repertoire waarin jazz centraal staat, uit de gouden tijd van de Amerikaanse bigband muziek halverwege de 20ste eeuw. Maar... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Heemskerk (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Deborah G op 07-09-2023, 119 keer bekeken.

Wegens verhuizing van een van onze trombonisten zoekt de Cotton Club Big Band een trombonist, die het leuk vindt in een bigband te spelen. Onze dirigent is Simon Lutz van het Muziekpakhuis. Het repertoire is breed en loopt van American Songbook classics tot nummers van Amy Winehouse, Caro Emerald... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker egbertd op 03-05-2023, 145 keer bekeken.

Ben jij, enthousiaste trombonist, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is spelen in het enige actieve Dans Orkest in Nederland iets voor jouw. Alle stijlen komen voorbij en samen met onze twee zangeressen verzorgen wij optredens in de meest brede zin. Momenteel hebben wij openstaande vacatures,... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker NDO Hilversum op 21-03-2023, 244 keer bekeken.

De enthousiaste Big Bad Bruce Band van bandleiders Bruce Skinner en Arthur van der Paal zoekt een tenor trombonist en een bass trombonist. Repetities zijn elke donderdagavond om 20.00u in Ankeveen. Kijk om een impressie te krijgen op onze website... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Ankeveen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Vriendschapskring op 22-01-2023, 326 keer bekeken.

Best bekeken in "Trombonist Gezocht Noord-Holland"