Trombonisten Gezocht in Gelderland

8 Advertenties Gevonden in "Trombonist Gezocht in Gelderland"

Voor Big Band Twello zijn wij op zoek naar een Trombonist om onze Big Band te versterken. Op dit moment werken we aan ons nieuwe repertoire: Jaren 70. Wij spelen iedere dinsdagavond in Kulturhus Jachtlust in Twello van 20.00- 22.00. Lijkt het je leuk om mee te spelen? Kom vrijblijvend een keer... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Twello (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BB Twello op 18-05-2024, 44 keer bekeken.

Phoenix Big Band Ede - Wageningen is op zoek naar versterking van de blazers sectie. Trompettisten en vooral trombonisten zijn erg welkom. Wij zijn een gezellige groep muzikanten en spelen een gevarieerd repertoire. Iedere maandag repeteren wij in Ede onder leiding van een professionele bandleider.... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Drummart op 03-11-2023, 135 keer bekeken.

Fanfare St. Cecilia is dringend op zoek naar trombonisten die onze sectie weer compleet maken. Wij zijn een vooruitstrevende fanfare uit Millingen aan de Rijn en komen uit in de 1e divisie. Wij organiseren regelmatig grote themaconcerten en zoeken vaak de samenwerking op met andere orkesten. De... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Millingen aan de Rijn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker fanfarestcecilia op 29-09-2023, 76 keer bekeken.

Liemers Jazz Collective is op zoek naar muzikanten om de bezetting weer compleet te maken. Er is plek voor een trombonist(e). Er wordt eens in de twee weken op woensdag in Zevenaar gerepeteerd. Heb je interesse en wil je een keer meespelen: neem contact... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Zevenaar (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Liemers Jazz Collective op 01-04-2023, 255 keer bekeken.

Het Klarendal Jazzorkest (zie www.klarendaljazzorkest.nl) is op zoek naar versterking van de trombonesectie. Het orkest staat onder leiding van Guus Tangelder en repeteert op maandagavond van 20:00 tot 22:00 in het Rozet (centrum Arnhem). Het gaat vanaf september om twee posities die verschillend... Lees meer »

Trombonist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker StijnStribos op 30-03-2023, 143 keer bekeken.