Toetsenisten Gezocht in Hengelo

3 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Hengelo"

Heyhoi! Wij zijn een bassist en slaggitarist van 22 en 25 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es), drummer, lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om ook liedjes op te nemen en uit te brengen. Ook willen we graag optreden in de toekomst. Qua repeteren... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Anique op 28-11-2023, 23 keer bekeken.

De band The Sense, al jaren actief in Hengelo en omstreken, is op zoek naar een zesde bandlid: een muzikale toetsenist die wellicht ook een tweede stem kan zingen. We zijn momenteel met een drummer, zanger, bassist en twee gistaristen. We repeteren twee keer in de maand in Hengelo en spelen veel verschillende genres. Van pop-rock tot dansbare 80's. Het streven is om 1x in de maand op te treden. Bij interesse: bezoek onze socials of neem contact op met Jochem Assink (06-39426879).... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker coverband the sens op 15-01-2023, 172 keer bekeken.

Wij, de band LOFT uit Twente en Achterhoek, zoeken een nieuwe toetsenist. Ons repertoire bestaat uit muziek uit de jaren 60's t/m 90's, en af en toe wat nieuwer materiaal als we het mooi vinden. Onze leeftijden zijn 50+,60+ ,70+ , maar volgens ons speelt leeftijd geen rol. Een aanvullende 2e (of 3e) stem zou mooi meegenomen zijn. We zijn een band met optredens in de regio, ca 6-10 per jaar. Voor ons is muziek maken hobby, plezier hebben in het zo goed mogelijk, op een fijne manier met elkaar... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Hengelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Bassman2021 op 30-12-2022, 212 keer bekeken.

Meer "Toetsenisten Gezocht" regio Overijssel

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!