Toetsenisten Gezocht in Breda

10 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Breda"

Oproep: Toetsenist(e) gezocht voor Nobody Asked! Hey daar! Wij zijn Nobody Asked, een alternatieve poprockband uit Nederland en Belgiรซ, en we zoeken een nieuwe toetsenist(e) om onze band compleet te maken. Onze invloeden? Denk aan Nothing But Thieves, Muse, Imagine Dragons, Coldplay, Foo Fighters... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ariann op 11-07-2024, 64 keer bekeken.

Gedreven en enthousiaste zangeres, bassist, gitarist en drummer zijn op zoek naar een dito toetsenist. We zijn op zoek naar een toetsenist die de ambitie heeft om volledig voorbereid naar een repetitie te komen. Voor wat betreft het repertoire willen we graag nummers spelen vanaf de jaren 70 en 80... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Galaxy op 04-04-2024, 133 keer bekeken.

Wij bassist en drummer zijn opzoek naar een synth/toetsenist/samples/dj om van ons als duo een trio te maken. Met concep bestaat uit lange zweverige/dromerige melodielijnen met chille beats en bass. Is dit bijzondere project iets waar je je goed bij voelt of heb je er een vraag over....voel je vrij... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker rikmeerburg@gmail.com op 13-02-2024, 50 keer bekeken.

Hoi wij zijn een coverband, 3 zangeressen, sologitarist, bassist en drummer. Wij spelen bekende jaren 70 /80 muziek. Zoals CCR, Fleetwood Mac, maar ook nummers die we leuk vinden. Persoonlijke inbreng altijd goed. Ilse de Lange, Danny Vera, Nummers als Valerie, Walking on sunshine. Eigen twist... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker backspace op 07-12-2023, 449 keer bekeken.

Beste muzikanten, Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn nieuwe single een Hammond partij kan inspelen. Het is een Nederlandstalig rocknummer met stevig gitaarwerk Afstand maakt niet uit, tegenwoordig kan alles digitaal. Ik hoor graag van je! Groetjes,... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker misterberry op 28-10-2023, 142 keer bekeken.

Wij, rock&bluesband; Barefeet, zijn naarstig op zoek naar een nieuwe toetsenist. Onze huidige toetsenman gaat er helaas mee stoppen. Het repertoire wat wij spelen is rock&bluesmuziek; jaren '60-'70, met o.a. nummers van Bonny Raitt, Susan Tedeshi, Janis Joplin, Allman Brothers, Flaco Jimenez, Etta... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Barefeet op 29-07-2023, 181 keer bekeken.

Ik zoek een collega toetsenist die mij wilt helpen met mijn nieuwe keyboard midi controller DAW en cubase. T zou zo simpel moeten zijn. 1 usb kabel en alles werkt.... ik krijg t niet aan de gang. Wie kan en wil mij op weg... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lerende op 13-02-2023, 172 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Toetsenist Gezocht Breda"