Toetsenisten Gezocht in Venlo

3 Advertenties Gevonden in "Toetsenist Gezocht in Venlo"

Wij zijn BOOZZE…een 5 koppige Blues/Rockband en zijn per direct op zoek naar een toetsenist ter verrijking van onze band. De muziek die wij maken is naar ons idee uniek want we vinden het erg leuk om de wat vergeten nummertjes te spelen. Nummers waarvan je denkt; O, ja dat nummer hadden ze toen ook nog. We spelen covers van o.a. JJ Cale, Tom Patty, Jimmy Hendrix, CCR, Grateful dead enz. Alles uiteraard met een eigen Touch. We zijn geen beginnende band maar ook geen ver gevorderde band. Iets... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Edinyo op 14-01-2023, 362 keer bekeken.

Gezocht toersenist voor blues band in Venlo De Cobbler blues band uit Venlo is op zoek naar toetsenist, de voorkeur gaat natuurlijk uit naar een toetsenist met een Hammond, maar is geen must. Belangrijk voor ons is dat het klikt. De Cobbler blues band bestaat momenteel uit een zanger, gitarist, bassist en drummer en repeteren 1x in de 2 weken in Blerick. Ben jij die toetsenist die de blueswel ziet zitten, stuur dan een bericht naar... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker TwanLinders op 13-10-2022, 101 keer bekeken.

Wij, Chill Unlimited, uit Venlo -Tegelen, zijn op zoek naar een ervaren en gezellige toetsenist of toetseniste. We spelen covers uit de jaren 70-80-90 tot heden. Vaste repetitieavond op woensdag in een eigen, luxe repetitieruimte. We treden 10-15 keer per jaar op bij divere gelegenheden. Van cafe tot feesttent en ook soms een bruiloft. Ons doel is: Lekkere, goed in het gehoor klinkende dance- en popclassics spelen. De dansvloer moet lekker gevuld zijn en ieder optreden moet een feestje zijn.... Lees meer »

Toetsenist Gezocht in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker W.Boonen op 04-07-2022, 230 keer bekeken.