Songwriter zoekt Band

23 Advertenties Gevonden in "Songwriter zoekt Band"

Hallo allemaal! Ik ben Cas uit Amsterdam, 21 jaar oud, en ik wil een band oprichten met als doel om op te treden. In het begin zullen dit covers zijn, maar uiteindelijk lijkt het me ook leuk om met zelfgeschreven nummers op te treden. Ik zelf zing vanaf mijn 13de jaar serieus en speel piano sinds... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker casvromans op 02-02-2024, 101 keer bekeken.

Ik ben Henk (55) schrijf en zing sinds altijd, uitgebreid repertoire, invloeden o.a. Folk, Rock, Grunge, als het maar een ziel heeft. Eigen (rookvrije) oefen plek, wil graag een nieuwe set opnemen, wekelijks repeteren en daarna optreden met band; bas, percussie, tweede gitaar, cello. Check hier een... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Rebel Hand op 13-07-2023, 203 keer bekeken.

Hi! Ik ben Angel (28) en ben op zoek naar mensen die een (old)rockband willen starten. Kiss, georgia satelites, queen, motley crue, guns en roses.. en many others. De echte muziek die niet meer gemaakt wordt in een nieuw jasje steken. En ook covers doen omdat er gewoon te veel goede muziek is. Ik... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Goes (Zeeland). Geplaatst door gebruiker Aench op 14-06-2023, 154 keer bekeken.

Hoi beste muzikanten, Ik ben JACE, een zanger/gitarist en songwriter. Ik heb een arsenaal aan eigen liedjes en ideeën. Het enige wat ontbreekt is een band! Mijn doel is om mijn muziek verder uit te diepen, op te treden en daar waar nodig de kont tegen de krib te gooien. De songs die ik maak... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker JACE op 29-05-2023, 227 keer bekeken.

Hoi mijn naam is Willem 27 jaar uit Eindhoven, Ik schrijf nu 2 jaar ongeveer liedjes en heb inmiddels een stuk of 10 eigen nummers waar ik best tevreden over ben. Het lijkt me leuk om met een paar gelijkgestemde mensen Nederlandstalige nummers te schrijven. Je moet hierbij denken in de richting van... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker willempiekip op 24-02-2023, 173 keer bekeken.