Songwriter zoekt Band in Limburg

4 Advertenties Gevonden in "Songwriter zoekt Band in Limburg"

Coverband Marigold is op zoek naar een te gekke frontman. Iemand die muzikaal is en als persoon goed in de groep past. Onze formatie bestaat uit: drummer, bassist (backing vocals), toetseniste (backing vocals), gitarist (backing vocals), gitarist/toetsenist en zangeres. We repeteren iedere vrijdagavond in Heerlen en hebben een vrij gevarieerd repertoire Veelal worden we geboekt voor grote feesten en bruiloften. Lijkt jou dit iets? Neem dan contact op met ons! Tel: 06-22894088 Mail:... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker guidogeh op 03-10-2022, 137 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Carolien, 35 jaar, woon in Vlodrop (vlakbij Roermond). Muziek maken zit in mijn bloed, vroeger hobo/sax gespeeld, maar sinds jaren zing ik heel graag. Lessen gehad, optredens met een bigband, recent lid geweest van een 10-koppige (top 1000) band bestaande uit drummer/blazers/zangers/toetsenist/gitaristen... Ik voel me toch fijner bij de charme van een kleine band die net zoveel passie en plezier heeft in muziek maken, met of zonder optredens! Omg. Roermond. Een greep uit mijn... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker SweetCarolien op 08-06-2022, 263 keer bekeken.

Heyhey, mijn naam is Sabine (14 jaar), en ik ben opzoek naar enthousiaste muzikanten van rond mijn leeftijd om samen mee te jammen, eigen liedjes te schrijven, covers te spelen, en eventueel mee op te treden als we daar aan toe zijn. Ik speel zelf (nog niet op heel hoog niveau) gitaar, elektrische ukulele, keys, en zing. Ik heb nog niet echt 1 genre in gedachten maar neig zelf meer naar rock muziek. Als jij in de buurt van Roermond woont, een passie voor muziek hebt, een instrument(en) bespeelt... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker chaoticfailure op 23-05-2022, 347 keer bekeken.

Hallo! Ben jij, net als ik, op zoek naar een muzikale partner voor het schrijven en opnemen van eigen muziek? Zou je, naast Engels of Nederlands, ook in het Limburgs dialect willen schrijven? Heb je de mogelijkheid om, bijvoorbeeld via Jamulus, digitaal met elkaar samen te spelen, of sta je open om hiermee te experimenteren? Neem dan contact met mij op via info@fwiep.nl! Ik houd van samenzang, vernuftige akkoordenschema's en het creëren van muzikale sfeer. Voor mij zijn de Beatles, Bee Gees en... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker fwiep op 07-01-2022, 367 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!