Songwriter zoekt Band in Brabant

7 Advertenties Gevonden in "Songwriter zoekt Band in Brabant"

Hoi beste muzikanten, Ik ben JACE, een zanger/gitarist en songwriter. Ik heb een arsenaal aan eigen liedjes en ideeën. Het enige wat ontbreekt is een band! Mijn doel is om mijn muziek verder uit te diepen, op te treden en daar waar nodig de kont tegen de krib te gooien. De songs die ik maak... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker JACE op 29-05-2023, 217 keer bekeken.

Hoi mijn naam is Willem 27 jaar uit Eindhoven, Ik schrijf nu 2 jaar ongeveer liedjes en heb inmiddels een stuk of 10 eigen nummers waar ik best tevreden over ben. Het lijkt me leuk om met een paar gelijkgestemde mensen Nederlandstalige nummers te schrijven. Je moet hierbij denken in de richting van... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker willempiekip op 24-02-2023, 173 keer bekeken.

beste lezer, Ik ben opzoek naar een band. Ik ben zelf 23 jaar. ik zing van alles en nog wat. Bijvoorbeeld nummers die ik zelf heb geschreven ik maak zelf de teksten. ik ben opzoek naar een band die nog geen zanger heeft! Op deze manier hoop ik te groeien en te leren om beter te worden in zingen en... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker mikedewit op 01-11-2022, 210 keer bekeken.

Hoi Ik ben opzoek naar een leuke band in de regio in noord-brabant. Mijn eigen band valt een beetje uit elkaar en ik wil eigenlijk wel doorgaan met muziek maken. Ook kan ik tweede stem zingen als dat nodig is. Wat ik leuk vind om te zingen is vooral pop/soft rock maar ik sta voor alles open! als... Lees meer »

Songwriter Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker mariet1209 op 19-10-2022, 239 keer bekeken.