Songwriters Gezocht in Gelderland

4 Advertenties Gevonden in "Songwriter Gezocht in Gelderland"

Voor mijn eindproject bij de opleiding audioproductie en studiotechniek ben ik op zoek naar singer/songwriters die zichzelf begeleiden (bijvoorbeeld gitaar of piano) en die hun liedje willen opnemen. Opnames vinden plaats in de maanden november en december in verschillende goede studio's in de regio Arnhem. Ben je singer/songwriter, schrijf je zelf liedjes (pop/rock, singer/songwriter, kleinkunst etc) en wil je een nummer opnemen dan hoor ik graag van je. Doel van de samenwerking is komen tot... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Muziekproductie op 28-10-2022, 277 keer bekeken.

Dag muzikanten, ik ben Siebe, 24 jaar, ik drum, speel basgitaar en een beetje gitaar. Graag zou ik hier met jullie gebruik van willen maken door een band op te richten in de regio Nijmegen. Zelf schrijf ik ook hier en daar wat en is mijn ambitie om op te treden door middel van nummers, die we dan gezamenlijk in elkaar zetten! Zelf steek ik veel energie, creativiteit en passie in het maken van muziek en daarom zoek ik mensen die dat ook wat aanspreekt. Mijn voorkeur gaat uit naar de rock/funk,... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Siebe1997 op 08-06-2022, 56 keer bekeken.

Wij zijn een Arnhemse band met eigen nummers, momenteel bestaand uit zanger/gitarist, toetsenist, drum en Bas (40 tot 60 jr). Schrijven zelf nummers, we verbouwen sinter/songwriter liedjes naar pop/bandmuziek. We houden van sleutelen en experimenteren in de oefenruimte. We zoeken een zanger/gistarist/songwriter voor meer variatie en muzikale input. We hebben geen pretentie, maar willen lekker spelen en evt tzt optreden af en toe. We hebben een eigen oefenruimte op de woensdagavond. Kan je... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sander Roosink op 16-02-2022, 101 keer bekeken.

Wij zijn drie muzikanten (allen in de 30) die bezig zijn om een nieuwe band op te starten. Momenteel bestaat de bezetting uit gitaar, bas en drums (nog geen zang). Wij zijn op zoek naar een zanger of zangeres maar eventueel ook een 2de gitarist of een toetsenist/synth. Ons doel is om eigen nummers te maken en deze op te nemen en ermee op te treden. Onze stijl is breed, maar denk in de richting van rock/pop/indie. Al je geinteresseerd bent, horen we graag van je... Lees meer »

Songwriter Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Roreda op 20-11-2021, 150 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!