Saxofonisten Gezocht in Overijssel

2 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht in Overijssel"

Hallo. Neem contact met mij op voor meer informatie. E-mail: stephanienadine@tutanota.de Whatsapp: +31610804078 Wij verstrekken leningen aan alle serieuze en oprechte mensen die echt een lening nodig hebben voor de realisatie van al uw persoonlijke projecten. U heeft financiering nodig voor uw huis, voor uw bedrijf, voor de aankoop van een auto, voor de aankoop van een motorfiets, voor de oprichting van uw eigen bedrijf, voor uw persoonlijke behoeften, geen twijfels... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Overijssel (Overijssel). Geplaatst door gebruiker stephanie896 op 10-06-2024, 37 keer bekeken.

Go Nutz! is op zoek naar een saxofonist(e) Go NUtz! is een gezellige Herman Brood tribute die het volledige repertoire van Herman Brood speelt. Dus niet alleen rock en roll, maar ook funk, ballads, blues en en een vleugje reggae. Compleet met achtergrondzangeressen, toetsen, sax, drums, gitaar, leadzang en bas. Eigen geluidsman en roadies. We repeteren iedere dinsdagavond in onze eigen oefenruimte in Oldenzaal. Check www.gonutz.nl Bel of app Marcel... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Enschede/Oldenzaal (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Marcel17 op 20-04-2024, 104 keer bekeken.