Saxofonisten Gezocht in Brabant

18 Advertenties Gevonden in "Saxofonist Gezocht in Brabant"

De progrockcoverband WOVE zoekt een muzikaal wonder in de vorm van een fluitist/saxofonist/zanger. Maar als je alleen fluitist(e) bent, of alleen saxofonist(e) of zanger(es) dan horen we ook graag van jou. We spelen werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Camel enz. en zijn inmiddels allemaal met... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Waalwijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker Lex van Hulten op 11-09-2023, 69 keer bekeken.

The Flaming Sambucas is op zoek naar een tenorsaxofonist. We repeteren op woensdagavond in PopEi in Eindhoven. De band bestaat uit onze zangeres Willeke, drum, basgitaar en gitaar, baritonsax, altsax en trompet. We spelen soulmuziek: De klassiekers, onbekender pareltjes en ook het moderne werk van... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jeroen Maasland op 07-09-2023, 62 keer bekeken.

De band ST0KE zoekt een alt of tenor saxofonist(e). Leeftijd geen bezwaar. De band is een hobby band, bestaande uit senioren die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben en nog steeds een jong muzikaal hart bezitten. Wij zijn geen "broodspelers" en treden zo'n 3 tot 5 keer per jaar op.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Auke Stook op 12-06-2023, 213 keer bekeken.

Bigband NoGutsNoGlory verwelkomt graag nog nieuwe muzikanten. Speel je klarinet, alt- of baritonsax, trompet, trombone, gitaar of toetsen? En heb je al wat ervaring met bigband muziek, of wil je eens wat nieuws proberen? Meld je aan voor een kennismaking. We repeteren op dinsdagmiddag. Meer info op... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Roosendaal e.o. (Brabant). Geplaatst door gebruiker almaha op 18-05-2023, 105 keer bekeken.

De band ST0KE zoekt een alt of tenor saxofonist(e). Leeftijd geen bezwaar. De band is een hobby band, bestaande uit senioren die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben en nog steeds een jong muzikaal hart bezitten. Wij zijn geen "broodspelers" en treden zo'n 3 tot 5 keer per jaar op.... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Auke Stook op 09-03-2023, 211 keer bekeken.

Out of the Basement zoekt een tenor saxofonist die zijn instrument goed beheerst en van bladmuziek kan lezen. Soleren is een pre. Wij zijn een gezellige, sfeervolle band met een goed niveau. Eigen repetitieruimte in Son met de repetitieavond op maandagavond. Streven is 10 optredens per jaar. Voor... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Son en Breugel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Trompetrobbie op 07-03-2023, 210 keer bekeken.

Bigband Nuenen is een strakke swingende bigband met een leuk en eigenzinnig repertoire: de band speelt klassiekers van Sammy Nestico maar ook hedendaagse stukken, bijvoorbeeld van Snarky Puppy. Op dit moment zijn we op zoek naar een lead saxofonist. We repeteren iedere maandagavond in Nuenen onder... Lees meer »

Saxofonist Gezocht in Nuenen (Brabant). Geplaatst door gebruiker MartijnBBN op 04-03-2023, 156 keer bekeken.

Best bekeken in "Saxofonist Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!