Producers Gezocht

29 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht"

Hi! Ik ben een zangeres uit Utrecht, en zoek een producer om samen muziek mee te maken. Denk aan pop, funky, disco. Ben dol op vrolijke muziek, maar pakkende, warme, rustige muziek mag zeker ook. Ben zelf 26 jaar, dus iemand rond die leeftijd is top! Mail mij naar:... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker juliamuziek123 op 13-06-2024, 74 keer bekeken.

Ik heb een producent nodig voor een liedje het gaat over de intocht piet en het sinterklaas feest ik moet het nummer kunnen in zingen en het moet over mij gaan helaas heb ik geen budget en begin ik nog maar net als iemand me kan helpen graag het moet af zijn voor 25 juli dan moet de videoclip... Lees meer »

Producer Gezocht in Hoek (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Senna 1 op 09-06-2024, 49 keer bekeken.

Rotterdamse tekstschrijver zoekt producer om mee samen te werken. Vooralsnog vooral Hiphop/house maar sta ook open voor andere genres Demo hier te vinden: https://on.soundcloud.com/fnaLHDzVSXr4QCRYA Bij interesse: Stuur me een mailtje op dedebant@hotmail.com of DM me op Instagram -> Dedebant_... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dedebant op 20-05-2024, 96 keer bekeken.

Fer en ik (Koen), zoeken een producer voor een stel prachtige songteksten. Fer heeft dementie en heeft in z'n leven de toneel opleiding gedaan (Utrecht, Amsterdam) en teksten geschreven over het leven, Nederlandse chansons. We zoeken muzikanten om deze teksten uit te voeren. Met vriendelijke groet,... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Koenemeloen op 27-03-2024, 111 keer bekeken.

Hey!! Ik ben Kiek (17, bijna 18). Ik ben opzoek naar een producer. Iemand die mij kan helpen met het maken van mijn eerste plaat. Mijn teksten zijn Nederlands. Mijn muziek (nu) is vooral intiem en kleiner. Ook zou ik graag wat groter willen werken. Ik sta open voor feedback. Ik sta open voor... Lees meer »

Producer Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 26-02-2024, 215 keer bekeken.

Producer gezocht! Houd jij van het producen van Nederlandse popmuziek met een gevoelig en rauw randje? dan ben je hier aan het juiste muzikale adres! Ik ben Estee Moise, 19 jaar oud. Sinds twee jaar schrijf ik mijn eigen liedjes waarvan ik sommige ook al op Spotify heb uitgebracht. Momenteel timmer... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Estée Moïse op 15-02-2024, 171 keer bekeken.