Producers Gezocht

20 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht"

By Coincidence zoekt voor bij haar optredens een technicus die tijdens het optreden het licht en geluid kan regelen. Vindt je het leuk om het podium met behulp van de overige bandledem optreed klaar te maken, de souncheck uit te voeren en tijdens het optreden het geluid te regelen? Dan zijn wij op... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker fundeks op 28-08-2023, 53 keer bekeken.

Wij zijn een jazz combo van vier personen (zangeres, pianist, bassist, drummer) met een uitgebreid repertoir van jazz standards - die we onze eigen draai hebben gegeven, moderne nummers die we in een jazz-jasje hebben gestoken en bossa nova's. We hebben al vaak opgetreden en zijn overal goed... Lees meer »

Producer Gezocht in Veldhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker ben.fikkert op 08-08-2023, 62 keer bekeken.

Hoi, ik maak eigen liedjes. Het is pop/house/Dreamy. Ik ben op zoek naar iemand die graag eigen muziek wilt maken en schrijven. Ik heb al wat demo's en veel ideeën dus wanneer je geïnteresseerd bent kun je mailen naar Teddydanz@hotmail.com Leeftijd rond... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Teddy Danz op 01-07-2023, 134 keer bekeken.

Hi allemaal, Ik ben milena. Ik ben heel veel bezig met zingen waar ik dol op ben, maar ik had een producer die mij beetje ging helpen. Ik heb ook 2 liedjes gemaakt en opgenomen. Wat ik erg jammer vind is dat mijn producer zomaar uit het niets geen contact meer legde. Dus vandaar dat ik een nieuwe... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Milenastani op 19-06-2023, 120 keer bekeken.

Hallo lezer, De afgelopen jaren werk ik aan mijn eigen muziek als DJ/Producer. Ik zou het leuk vinden om samen met iemand anders/anderen muziek te produceren. Mijn interesses liggen op het gebied van Disco, Italo en (Acid) House. Als producer maak verschillende muziek. Voor een idee van mijn stijl... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker VOY.Ruben op 29-05-2023, 112 keer bekeken.

Hoi, Ik ben op zoek naar een producer (in of) rondom Zwolle. Ik schrijf mijn eigen nummers en ben hier ook nog best beginnend in. Ik vind het lastig om ze goed te produceren om m'n laptop. Ik sta open voor (bijna) alle genres en je als je beginnend bent, vind ik dat geen probleem! Ik hou van Pop,... Lees meer »

Producer Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker sterrevanhuijstee op 15-05-2023, 168 keer bekeken.

Hi! Ik ben Michiel, 31 jaar en kom uit Amsterdam. Ik zing sinds een paar maanden in een band en ben daarnaast op zoek naar studiowerk. Het lijkt me leuk om met met een producer in een studio muziek opnames te maken. Ik sta open voor covers, nieuwe nrs, achtergrond koortjes /stemmen etc. Houd zelf... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Michiel op 24-04-2023, 138 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!