Producers Gezocht


17 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht"

Ik ben op zoek naar een producer / Muzikant , die Roemeense muziek kan maken in de Gipsy sfeer, en dit geheel ingespeeld met Live band zodat je duidelijk die sfeer proeft, in de advertentie plaats ik een link van een ander liedje maar wel met die sfeer in begin, ik ben zelf ook producer, ik zou... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Peterzoetermeer op 05-03-2023, 41 keer bekeken.

Ben jij een producer met al enige ervaring? Is jou stijl modern hiphop? Ben je bereid om non profit werk te doen? Heb je op de vorige vragen alleen maar ja beantwoord? Dan zoeken we jou! Je kan appen naar 0644111149 voor contact met Tony. De manager van het... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker StarkProductions op 21-01-2023, 159 keer bekeken.

Sup artists! Ik ben een producer singer songwriter op zoek naar zangeressen voor Soul rnb Soul Dance Hiphop etc. Genre. Ik heb m'n eigen studio dus geen uur bedragen nodig. Als je denkt dat je hebt what it takes hit me up on my email:finallevelrecordz05@gmail.com Take care! Vic Wayne... Lees meer »

Producer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vic Wayne op 18-01-2023, 117 keer bekeken.

Hoi, ik ben Melvin van Leermuziekproductie en ik geef privéles aan beginnende en gevorderde muziekproducers en songwriters. Wil jij verder komen en je muziek op een professionele manier uitbrengen? Loop je vast tijdens het produceren, of heb je feedback nodig op je mixen? Ik help je graag op weg... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Leer Muziek Productie op 19-04-2022, 66 keer bekeken.

We zijn met 3, we zijn er klaar voor en zoeken naar een producer die 11 eigen nummers onder zijn/haar hoede wil nemen. We zijn 23 tot 34 jaar oud en maken een ballad achtige stoner rock combinatie met sing songwriter pop invloeden. Wil je graag een demotje of jams beluisteren kan dat door contact... Lees meer »

Producer Gezocht in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker onbenoemd op 09-04-2022, 137 keer bekeken.

Ben jij een producer van verschillende genres.... Zoekt een songwriter om jouw beats te laten spreken...hierover kunnen brainstromen.Op mijn youtube kanaal staan beats waar ik op zoek ben naar een collab tussen jouw,vocals,rappers.Is dit jouw scene,laat het me weten. Je mag ook reageren vanuit een... Lees meer »

Producer Gezocht in Bergen op Zoom (Brabant). Geplaatst door gebruiker Soulsista op 16-10-2021, 75 keer bekeken.