Producers Gezocht

25 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht"

Hey!! Ik ben Kiek (17, bijna 18). Ik ben opzoek naar een producer. Iemand die mij kan helpen met het maken van mijn eerste plaat. Mijn teksten zijn Nederlands. Mijn muziek (nu) is vooral intiem en kleiner. Ook zou ik graag wat groter willen werken. Ik sta open voor feedback. Ik sta open voor... Lees meer »

Producer Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker K.iiek op 26-02-2024, 17 keer bekeken.

Producer gezocht! Houd jij van het producen van Nederlandse popmuziek met een gevoelig en rauw randje? dan ben je hier aan het juiste muzikale adres! Ik ben Estee Moise, 19 jaar oud. Sinds twee jaar schrijf ik mijn eigen liedjes waarvan ik sommige ook al op Spotify heb uitgebracht. Momenteel timmer... Lees meer »

Producer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Estée Moïse op 15-02-2024, 56 keer bekeken.

Ik zoek iemand die ervaring heeft met midi, daws. Ik ben bezit van Cubase 5 (oude shit maar ok) maar wil gebruik maken van drumplugins en een midicontroller. Ik krijg de boel niet aan de gang. Wie kan me hierbij helpen, eventueel tegen bepaalde vergoeding?... Lees meer »

Producer Gezocht in Renkum (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Martien Opdam op 24-01-2024, 50 keer bekeken.

ZANGERES ZOEKT PRODUCER! Hi allemaal, Mijn naam is Laura, 25 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Ik ben al lange tijd bezig met zingen en wil graag aan de slag met het maken van eigen muziek. Hiervoor ben ik op zoek naar een producer. De genres waarin ik interesse heb zijn pop, rock, soul &... Lees meer »

Producer Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Lauravangeel op 18-01-2024, 94 keer bekeken.

Als laptopartiest produceer ik mijn eigen muziekprojecten. Dit gaat goed, maar omdat ik een en ander puur door zelfstudie geleerd heb, zou ik graag eens met een producer mijn stukken doorlopen om te zien of ik het redelijk gedaan heb, en of er nog een en ander aan de geluidskwaliteit te verbeteren... Lees meer »

Producer Gezocht in Groningen/Haren (Groningen). Geplaatst door gebruiker kwalman op 14-01-2024, 51 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Emily, 23 jaar, en ik zoek iemand om samen elektronische muziek, 80s stijl, mee te maken. Ik kan zelf al aardig goed produceren (Ableton) en heb zang- en piano ervaring, maar ik merk dat alleen muziek maken opgegeven moment best saai en eenzaam wordt (kluizenaarsbestaan). Dus... > heb... Lees meer »

Producer Gezocht in Amstelveen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker erjackman op 07-01-2024, 96 keer bekeken.

Hoi muzikanten, Willen jullie een mooie demo video laten maken of een optreden laten opnemen op video? Dit kan ik tegen een kleine vergoeding voor jullie verzorgen. Omdat ik zelf jarenlang in bands gezeten heb, weet ik precies wat er bij komt kijken als je een goede opname wilt maken. Ik ben in het... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker RemcoN op 21-11-2023, 145 keer bekeken.

By Coincidence zoekt voor bij haar optredens een technicus die tijdens het optreden het licht en geluid kan regelen. Vindt je het leuk om het podium met behulp van de overige bandledem optreed klaar te maken, de souncheck uit te voeren en tijdens het optreden het geluid te regelen? Dan zijn wij op... Lees meer »

Producer Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker fundeks op 28-08-2023, 225 keer bekeken.