Producers Gezocht in Noord-Holland

3 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht in Noord-Holland"

Hi! Ik ben Michiel, 31 jaar en kom uit Amsterdam. Ik zing sinds een paar maanden in een band en ben daarnaast op zoek naar studiowerk. Het lijkt me leuk om met met een producer in een studio muziek opnames te maken. Ik sta open voor covers, nieuwe nrs, achtergrond koortjes /stemmen etc. Houd zelf vooral van pop en kan ook Nederlandstalig inzingen. Heb vooral zin om mijn netwerk te vergroten, te groeien en leuke ervaringen op te doen, en evt muziek uit te brengen. Stuur me een berichtje, dan... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Michiel op 24-04-2023, 140 keer bekeken.

Hoi, ik ben Melvin van Leermuziekproductie en ik geef privéles aan beginnende en gevorderde muziekproducers en songwriters. Wil jij verder komen en je muziek op een professionele manier uitbrengen? Loop je vast tijdens het produceren, of heb je feedback nodig op je mixen? Ik help je graag op weg met je muzikale reis als muziekproducer. Ik geef les in mijn studio in Amsterdam, waar je alles kunt leren over produceren, arrangeren, sound-design, mixage en... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Leer Muziek Productie op 19-04-2022, 96 keer bekeken.

Hi hi, Mijn naam is Sjoerd (artiestennaam Hermanus). Eerst een kleine recap: Tijdens een lange reis ben ik begonnen met het schrijven van eigen nummers. Zo’n 6 Nederlandstalige synth-pop / alternative nummers liggen nu op de plank, variërende van mid-tempo tot uptempo. Ik schreef al langere tijd gedichten maar door de komst van artiesten als S10 en Froukje (en uiteraard ‘oude’ rotten zoals Eefje de Visser en Spinvis) word een droom als recording artist steeds concreter. Thema’s... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Herrrmanus op 04-04-2022, 89 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!