Producers Gezocht in Noord-Holland

3 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht in Noord-Holland"

Hoi! Ik ben Emily, 23 jaar, en ik zoek iemand om samen elektronische muziek, 80s stijl, mee te maken. Ik kan zelf al aardig goed produceren (Ableton) en heb zang- en piano ervaring, maar ik merk dat alleen muziek maken opgegeven moment best saai en eenzaam wordt (kluizenaarsbestaan). Dus... > heb jij ervaring met produceren? > houd je van 80s muziek? (denk bijv. aan Eurythmics, Donna Summer, New Order) > wil je je eigen muziek uitbrengen? > ben je tussen de 20 en 30 jaar? > woon je in de buurt... Lees meer »

Producer Gezocht in Amstelveen (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker erjackman op 07-01-2024, 217 keer bekeken.

Ben jij gepassioneerd door de muziekindustrie en heb je een zwak voor Nederpop en rockmuziek? Dit is de kans om aan de wieg te staan van iets bijzonders! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende mede-oprichter om samen een nieuw platenlabel van de grond te krijgen dat zich exclusief zal richten op het ontdekken, ontwikkelen en promoten van talent in de Nederpop en rockgenres. Over ons: Wij zijn een opstartend platenlabel dat gelooft in de kracht en het unieke karakter van... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker PieYno op 20-10-2023, 242 keer bekeken.

Hi! Ik ben Michiel, 31 jaar en kom uit Amsterdam. Ik zing sinds een paar maanden in een band en ben daarnaast op zoek naar studiowerk. Het lijkt me leuk om met met een producer in een studio muziek opnames te maken. Ik sta open voor covers, nieuwe nrs, achtergrond koortjes /stemmen etc. Houd zelf vooral van pop en kan ook Nederlandstalig inzingen. Heb vooral zin om mijn netwerk te vergroten, te groeien en leuke ervaringen op te doen, en evt muziek uit te brengen. Stuur me een berichtje, dan... Lees meer »

Producer Gezocht in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Michiel op 24-04-2023, 213 keer bekeken.