Producers Gezocht in Brabant

4 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht in Brabant"

Wij zijn een jazz combo van vier personen (zangeres, pianist, bassist, drummer) met een uitgebreid repertoir van jazz standards - die we onze eigen draai hebben gegeven, moderne nummers die we in een jazz-jasje hebben gestoken en bossa nova's. We hebben al vaak opgetreden en zijn overal goed ontvangen. Het lukt ons alleen niet om aan meer optredens te komen (wij zijn daar niet de personen voor om dat goed te kunnen). Vandaar dat we op zoek zijn naar iemand die ons aan meer optredens kan helpen.... Lees meer »

Producer Gezocht in Veldhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker ben.fikkert op 08-08-2023, 100 keer bekeken.

Hallo Allemaal, Ik ben een 30 jarige Singer/songwriter en ik ben opzoek naar een producer die ook Jazz/Folk/Indie kan produceren. Mijn ambitie is om het professioneel aan te pakken. Dus ben jij een producer die samen een ep/album wil uitbrengen waar beide namen op vernoemd worden stuur mij dan een berichtje. Ik woon zelf in Noord-Brabant maar vind het geen probleem om te reizen. Herken jij jezelf hierin stuur mij dan een berichtje. Het liefst met een linkje naar een opname of social media.... Lees meer »

Producer Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker jazzyfairy op 19-04-2023, 111 keer bekeken.

Sup artists! Ik ben een producer singer songwriter op zoek naar zangeressen voor Soul rnb Soul Dance Hiphop etc. Genre. Ik heb m'n eigen studio dus geen uur bedragen nodig. Als je denkt dat je hebt what it takes hit me up on my email:finallevelrecordz05@gmail.com Take care! Vic Wayne... Lees meer »

Producer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vic Wayne op 18-01-2023, 163 keer bekeken.

We zijn met 3, we zijn er klaar voor en zoeken naar een producer die 11 eigen nummers onder zijn/haar hoede wil nemen. We zijn 23 tot 34 jaar oud en maken een ballad achtige stoner rock combinatie met sing songwriter pop invloeden. Wil je graag een demotje of jams beluisteren kan dat door contact op te nemen. We zijn heel erg gedreven en hebben het gevoel dat we hier echt iets hebben wat gedeeld moet worden met... Lees meer »

Producer Gezocht in Boxtel (Brabant). Geplaatst door gebruiker onbenoemd op 09-04-2022, 179 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!