Producers Gezocht in Brabant

3 Advertenties Gevonden in "Producer Gezocht in Brabant"

Ik zoek bandjes/producers om tracks van te mixen. Inmiddels durf ik te stellen dat ik de kennis heb om je productie naar een hoger plan te tillen. Ik mix nagenoeg alles, behalve dance, trance en andere aanverwante genre's. Om mijn netwerk/c.v. te vergroten doe ik de eerste 2 tracks gratis. Als het meer tracks zijn dan kunnen we een deal maken. Omdat het ook nog een opstartfase van mijn praktijk behelst is het 'niet goed, geld terug'. Maar ik werk door tot iedereen tevreden is. Kijk voor meer... Lees meer »

Producer Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Niek Lathouwers op 30-01-2024, 132 keer bekeken.

Wij zijn een jazz combo van vier personen (zangeres, pianist, bassist, drummer) met een uitgebreid repertoir van jazz standards - die we onze eigen draai hebben gegeven, moderne nummers die we in een jazz-jasje hebben gestoken en bossa nova's. We hebben al vaak opgetreden en zijn overal goed ontvangen. Het lukt ons alleen niet om aan meer optredens te komen (wij zijn daar niet de personen voor om dat goed te kunnen). Vandaar dat we op zoek zijn naar iemand die ons aan meer optredens kan helpen.... Lees meer »

Producer Gezocht in Veldhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker ben.fikkert op 08-08-2023, 177 keer bekeken.

Sup artists! Ik ben een producer singer songwriter op zoek naar zangeressen voor Soul rnb Soul Dance Hiphop etc. Genre. Ik heb m'n eigen studio dus geen uur bedragen nodig. Als je denkt dat je hebt what it takes hit me up on my email:finallevelrecordz05@gmail.com Take care! Vic Wayne... Lees meer »

Producer Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Vic Wayne op 18-01-2023, 195 keer bekeken.