Pianist zoekt Band

27 Advertenties Gevonden in "Pianist zoekt Band"

Hoi allemaal, Mijn naam is Joey. Ik ben 21 jaar oud en woon in gemeente Venlo. In mijn vrije tijd speel ik graag piano en orgel. Via deze website hoop ik andere muzikanten te ontmoeten die geïnteresseerd zijn in pop/rock/country/klassieke muziek. Verder ben ik specifiek opzoek naar muzikanten die... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Joey2208 op 05-03-2023, 69 keer bekeken.

Hey, Daniel hier! K ben 16 en k speel al bijna 13 jaar Piano. K zoek n nieuw rockbandje waar ik in kan spelen. K luister vooral naar Queen, Mötley Crüe, System of a Down en dat soort dingen. Ik treed vaak op in een paar kroegen in Schiedam(regio Rotterdam). Ik schrijf ook veel. Mn gehoor is... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daniel Busker op 06-01-2023, 144 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Dymphy 25 jaar en op zoek naar een band. Ik speel zelf alle genres en ben het mmeest dol op Folk, Rock, Pop en artiesten als Elvis, Queen en Deverish (Ierse band). Je kan me altijd mailen naar dymphyvanameijde@hotmail.com voor beeld materiaal. Misschien tot snel, Muzikale groet, Dymphy... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Dymphyvanameijde1997 op 16-12-2022, 223 keer bekeken.

Hey! Ik ben Jikke. Ik ben 17 jaar oud en bezit een enorme liefde voor muziek. Het enige is dat ik dat heel graag met leeftijdsgenoten zou willen doen. Ik weet wel zeker dat ik daar niet de enige in ben. Als jij het ook leuk vind om samen een klein bandje te starten gewoon om van elkaar te leren en... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Jikke.863 op 08-12-2022, 149 keer bekeken.

hellooo, ik ben Benjamin Blom. Ik ben 19 jaar, woon in Amsterdam en speel al 11 jaar piano. Ik speel veel filmmuziek, maar sinds kort ben ik meer pop gaan spelen en ben ik ook eigen stukjes gaan schrijven. Ik ben erg zoekende naar een paar maten waarmee ik kan jammen in een band. Hopelijk vind ik... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Benjamin Blom op 08-12-2022, 116 keer bekeken.

Hey! Ik ben yinte, 20 jaar en ben op zoek naar een bandje, of mensen die graag samen een bandje willen starten in regio Overijssel. Zelf speel ik van jongs af aan al piano en ook een beetje gitaar. Verder sta ik open voor vrij veel genres. Bij interesse zie ik graag een berichtje tegemoet! Groetjes... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Hellendoorn (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Yinte op 30-11-2022, 138 keer bekeken.

Best bekeken in "Pianist Zoekt Band"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!