Pianist zoekt Band in Noord-Holland

7 Advertenties Gevonden in "Pianist zoekt Band in Noord-Holland"

Ik ben Tibbe, ik ben 14 jaar oud. Ik ben op zoek naar een band rond de regio Hilversum. Ik heb 3 jaar gedrumd en ga nu weer beginnen. Ik speel nu ongeveer een jaar piano, maar ik denk dat ik de meeste nummers wel kan spelen als ik goed oefen. Ik ben ook van plan om in de toekomst basgitaar te... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Hilversum (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Tibbe op 13-04-2024, 22 keer bekeken.

Hey everyone! I'm a 23 year old living in Amsterdam. Looking for people to play jazz (anything from standards to more contemporary forms, even video-game music!). I play piano, and also dabble around on the alto sax. I can also handle some recording and producing. For a while, I studied jazz piano... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker alexplaysjazz op 08-03-2024, 67 keer bekeken.

Voor een nieuw op te zetten IndoBand, muzikanten gevraagd. Ik ben een pianist en bas-en slaggitarist. Genre: Rock, country, ballads, kortom Indomusic. Iedereen welkom, die enige affiniteit heeft met Indocultuur. Plezier staat voorop en inspraak en inbreng... Ook wil ik een band opzetten met min of... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker IndoRock op 21-11-2023, 170 keer bekeken.

Hey! Ik ben Jikke. Ik ben 17 jaar oud en bezit een enorme liefde voor muziek. Het enige is dat ik dat heel graag met leeftijdsgenoten zou willen doen. Ik weet wel zeker dat ik daar niet de enige in ben. Als jij het ook leuk vind om samen een klein bandje te starten gewoon om van elkaar te leren en... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Jikke.863 op 08-12-2022, 212 keer bekeken.