Pianist zoekt Band in Noord-Holland

8 Advertenties Gevonden in "Pianist zoekt Band in Noord-Holland"

Voor een nieuw op te zetten IndoBand, muzikanten gevraagd. Ik ben een pianist en bas-en slaggitarist. Genre: Rock, country, ballads, kortom Indomusic. Iedereen welkom, die enige affiniteit heeft met Indocultuur. Plezier staat voorop en inspraak en inbreng... Ook wil ik een band opzetten met min of... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker IndoRock op 21-11-2023, 50 keer bekeken.

Hey! Ik ben Jikke. Ik ben 17 jaar oud en bezit een enorme liefde voor muziek. Het enige is dat ik dat heel graag met leeftijdsgenoten zou willen doen. Ik weet wel zeker dat ik daar niet de enige in ben. Als jij het ook leuk vind om samen een klein bandje te starten gewoon om van elkaar te leren en... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Jikke.863 op 08-12-2022, 154 keer bekeken.

hellooo, ik ben Benjamin Blom. Ik ben 19 jaar, woon in Amsterdam en speel al 11 jaar piano. Ik speel veel filmmuziek, maar sinds kort ben ik meer pop gaan spelen en ben ik ook eigen stukjes gaan schrijven. Ik ben erg zoekende naar een paar maten waarmee ik kan jammen in een band. Hopelijk vind ik... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Benjamin Blom op 08-12-2022, 119 keer bekeken.

Hello! My name is Emily and Iā€™m a 21 year old singer songwriter. I have 15 years of piano experience and I sing. I make instrumental music, pop, jazz and rock music and Iā€™m searching for a guitar player, drummer and producer. Iā€™m very serious and I have experience in performing and producing.... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker erjackman6x op 13-05-2022, 291 keer bekeken.

Hallo, Ik ben op zoek naar een pianist die kleinkunst liederen kan begeleiden. ik heb hier zelf veel ervaring mee als zangeres in groot verband en zou nu graag als duo (evt. trio) dit in kleiner verband vorm willen... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker geugien op 28-03-2022, 313 keer bekeken.

De Pianoles Express komt bij je thuis! Wil je al een tijd lang pianoles maar lukt het maar niet om een geschikt moment te vinden? Of is er geen vervoer mogelijk voor uw kind om naar de Muziekschool te komen? De Pianoles Express komt naar u toe. - Docent Jasper Kramer (25) is zelf woonachtig in... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Purmerend (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Pianoles Express op 11-03-2022, 244 keer bekeken.

Best bekeken in "Pianist Zoekt Band Noord-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!