Pianist zoekt Band in Zuid-Holland

6 Advertenties Gevonden in "Pianist zoekt Band in Zuid-Holland"

Hey, Daniel hier! K ben 16 en k speel al bijna 13 jaar Piano. K zoek n nieuw rockbandje waar ik in kan spelen. K luister vooral naar Queen, Mötley Crüe, System of a Down en dat soort dingen. Ik treed vaak op in een paar kroegen in Schiedam(regio Rotterdam). Ik schrijf ook veel. Mn gehoor is... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daniel Busker op 06-01-2023, 144 keer bekeken.

Beste muziekvrienden, Ik ben een pianist en op zoek naar een zangeres die covers in een bepaalde stijl wilt zingen. Het gaat om bestaande uptempo hits en deze dan spelen als piano ballad. Doelgroep is dan luistermuziek voor feesten/bruiloften/bedrijfsfeesten. Liedjes zoals: - Bob Marley - Wonderful... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker vishvenath op 01-10-2022, 222 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Eline, ik speel nu ongeveer 10 jaar piano en ben op zoek naar mensen die met mij muziek willen maken. Ik vind het genre rock en pop erg leuk, maar sta zeker open voor andere muziekgenres.... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ELLA0909 op 19-07-2022, 318 keer bekeken.

Ik ben een pianiste (30+) in de omgeving Leiden met deels een conservatoriumachtergrond. Ik zou graag hobbymatig weer klassieke muziek willen spelen met een andere muzikant (eventueel optredens). Ik heb in het verleden al aan begeleiding en quatre-mains gedaan. Speel jij piano, een strijkinstrument... Lees meer »

Pianist Zoekt Band in Oegstgeest (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker PIanospeler op 29-06-2022, 350 keer bekeken.

Best bekeken in "Pianist Zoekt Band Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!