Toetsenist gezocht Pillow Fighters (Utrecht)

Toetsenist gezocht Pillow Fighters

In Pianist Gezocht in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker hermanroozenburg op 12-02-2024, 56 keer bekeken.

Hoi toetsenist!

Wij zijn de Pillow Fighters, een energieke Utrechtse coverband die sinds 2018 medleys speelt in uiteenlopende muziekstijlen. We repeteren 1 x per 2 weken en willen mogelijk toe naar 1 x per week repeteren. Het doel is ongeveer 1 x per maand optreden, maar op dit moment hebben we een paar optredens per jaar. Tot nu toe zijn optredens meestal op bedrijfsfeesten en bruiloften. Onze bezetting is op het moment 6 personen: drummer, bassist, gitarist, toetsenist, zanger en zangeres.

Onze toetsenist gaat tot augustus naar het buitenland dus we zoeken een tweede toetsenist die zijn plaats kan innemen gedurende die tijd. Als hij terug is, willen we kijken of we met twee toetsenisten verder kunnen; met jou en de huidige toetsenist. Er zijn in de meeste nummers meer dan genoeg toetspartijen voor twee personen, denk aan piano, strijkers, synthesizers, etc. Het is dus niet een tijdelijke positie, maar permanent. We zoeken iemand die een ervaren toetsenist is en goede gear heeft waarmee hij of zij een breed pallet aan sounds kan produceren. Leeftijd bij voorkeur tussen 25 en 40, maar reageren mag altijd :)

Neem een kijkje op www.pillowfighters.nl om ons live aan het werk te zien, demo’s te horen en ons repertoire te bekijken. We horen graag van je als je geïnteresseerd bent! Je kunt mailen naar pillowfightersmusic@gmail.com. We selecteren komende weken mogelijke kandidaten en als we een paar geschikte kandidaten hebben dan plannen we een auditiemoment.

Groet,

Pillow Fighters
Barbara, Quirijn, Herman, Paul, Alex en Jochem

Optreden Pillow Fighters

Meer Pianisten Gezocht in Utrecht: