Percussionisten Gezocht

39 Advertenties Gevonden in "Percussionist Gezocht"

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau.... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Arnhem e.o. (Gelderland). Geplaatst door gebruiker slagwerker op 20-02-2024, 19 keer bekeken.

Ben jij een percussionist die wel van een uitdaging houdt? Van liedjes schrijven en zelf mooie muziek ontwikkelen en herontdekken? Dan zoeken wij jou ???? Wie zijn wij? Wij zijn Ms T Mar Jazz een jazzy akoestisch bandje die Japola muziek maakt. Mix van Jazz Pop en Latin dus net een beetje anders... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Wietske op 07-12-2023, 157 keer bekeken.

Latin-Jazz orkest Pancho's orchestra olv trombonist Frans Cornelissen zoekt een ervaren percussionist. Wij repeteren wekelijks op maandag in Haarlem van 20:00 - 22:30. Check onze website en neem gerust contact op om een keer mee te spelen en te kijken of het wat voor je... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Haarlem (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Maartje op 06-12-2023, 163 keer bekeken.

Wâldstok Blues & Ballads zoekt opvolging voor onze huidige slagwerker. Ritme en groove van de cahon, snare, bekken, percussie met alle ruimte voor eigen inbreng. En dat geldt ook voor het repertoire. We brengen Blues & Ballads van oud tot nieuw in een eigen jas. Daarnaast het album Rumours van... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Groot Sneek (Friesland). Geplaatst door gebruiker Wâldstok op 24-11-2023, 132 keer bekeken.

Ben jij die handige percussionist die opgegroeid is - of zelfs een Cubaanse, Colombiaanse of Peruaanse nationaliteit heeft - met latin muziek? Wij zoeken in onze Cubaans traditionele muziekgroep een degelijke ritmische en enthousiaste muzikant om kleine en grote optredens mee te gaan doen op korte... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker drkvanb op 20-10-2023, 185 keer bekeken.

Wij, Espinas Latinas, zijn een latin / latinjazz band in Apeldoorn. Voor onze doorstart zoeken wij een percussionist(e) op bongó en wat daar bij komt kijken. Wisselen met timbales of conga’s zou ook mooi zijn. We zoeken ook een saxofonist(e), alt of tenor. Graag iemand die lekker kan lezen. We... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Apeldoorn (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jave op 19-10-2023, 156 keer bekeken.