Percussionisten Gezocht

36 Advertenties Gevonden in "Percussionist Gezocht"

Hoi, wij zijn een jazzcombootje, momenteel bestaande uit zangeres, pianist, multiblazer en bas. Repertoire is nog in ontwikkeling, maar we zijn vertrokken vanaf de jazz standards, en er kan nog van alles gebeuren. We zijn nu toe aan iemand die ritme toevoegt: percussie, cajon, snare met brushes,... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Hans Gorter op 11-06-2024, 58 keer bekeken.

Wij zoeken voor series marsoptredens en/of concertoptredens versterking op het slagwerk, zowel snaredrum, bassdrum als multitom/ percussie. In geval van ziekte o.i.d. zitten we direct omhoog, dat is jammer van de energie die iedereen erin steekt. We repeteren op maandag, maar in juni altijd veel... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Ten Boer (Groningen). Geplaatst door gebruiker Combiband MuLTIPle-Sereno op 29-05-2024, 79 keer bekeken.

METOERES bestaat uit een gitarist/zanger & bassist, en we zoeken nog een percussionist. We maken muziek in onze Moerstaal. Zowel eigen nummers als covers in het ABD (Algemeen Beschaafd Dialect) als in het ABN. Uiteraard gaan we voor kwaliteit ;maar humor is ons niet vreemd. We repeteren wisselend... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Bergeijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker josh op 04-05-2024, 72 keer bekeken.

Hallo slagwerkers, Het kan zo eenvoudig zijn om lol te maken. Laatst zag ik weer een filmpje over straat percussie wat ook op emmer kan. https://www.youtube.com/watch?v=-ns1gYZJ6eA Het lijkt mij leuk om wat mensen bij elkaar te krijgen om iets dergelijks te doen. Oefenen kan bij mij in de... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Dedemsvaart (Overijssel). Geplaatst door gebruiker janpk op 09-04-2024, 79 keer bekeken.

Americana band zoekt percussionist-drummer (m/v) Onze band bestaat uit een zangeres en 4 snarenmannen (bas, banjo, ak. + el. gitaar) tussen de 35 en de 55 jaar. Wij zoeken een timekeeper om ons aan te jagen en om samen het publiek op te stoken. Wij hebben er allemaal een baan naast, dus we spelen... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Ermelo (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Singer222 op 15-03-2024, 103 keer bekeken.