Percussionisten Gezocht in Overijssel

2 Advertenties Gevonden in "Percussionist Gezocht in Overijssel"

Hallo, Wij zijn een startende band (gitarist en zangeres) die eigen (Nederlandstalige) muziek gaan maken. Het lijkt ons leuk als we uit kunnen breiden met een toetsenist/organist/fluittist/bassist/percussionnist enz. Kortom, iedereen die mee wil doen, mag een berichtje sturen We willen vooral lol maken en een radiohit maken zodat we financieel onafhankelijk kunnen worden! We zijn zelf erg breed qua muzieksmaak, wij vinden bijna alles mooi. We oefenen om de beurt in Steenwijk en Zwolle. Als we... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Hilversum + 30 minuten (Overijssel). Geplaatst door gebruiker HalfZeven op 06-06-2023, 70 keer bekeken.

Wij Batuka (Santana tribute) uit Almelo ,zoeken met spoed een 2e percussionist . wij zijn 7 jaar geruime tijd al bezig ,en hebben regelmatige werk. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. 6 krachtige stemmen die door de speaker schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er, voor dat niemand stil kan blijven staan. Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden een must, Gedreven zangers, en 7 muzikanten. met spoed i.v.m optredens, zoeken wij man... Lees meer »

Percussionist Gezocht in Almelo (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Hans Hunter op 19-05-2023, 129 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!